• DOLAR 34.094
  • EURO 38.11
  • ALTIN 2842.457
  • ...
İşgalci rejim ordusu okulu havaya uçurdu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalci siyonist rejim ordusu, uzun süredir kara operasyonları yürüttüğü Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Hanun'da yıkıma devam ediyor. Son olarak Birleşmiş Milletler'e ait bir okul havaya uçuruldu. Diğer bir okula ise baskın düzenledi. 

Filistin Sağlık Bakanlığı, günler süren bombardımanın ardından işgalci rejim ordusunun Kemal Advan Hastanesi'ni kuşattığını açıkladı. Tanklarla kuşatılan hastaneye giriş çıkışların hedef alındığı duyuruldu.

İşgalci rejim ordusunun Gazze'nin merkezi ve güneyine yönelik hava bombardımanı da sürüyor. Nuseyrat Mülteci Kampı ve Han Yunus kenti havadan hedef alındı. Refah kentine yönelik bombardımanda ise aralarında çocukların da olduğu çok sayıda kişi şehit oldu.

Siyonist rejim savaş uçakları, Gazze'nin kuzeyindeki Cebaliye bölgesinde Hamas'a ait mevzileri hedef aldı. Hava saldırıları sonucu çok sayıda Hamas roketatarının imha edildiği iddia edildi. Bölgede Hamas'a ait bir karargaha da baskın düzenlendi. Operasyonda yaklaşık 250 havan topu, ve çok sayıda roketatarın ele geçirildiği belirtildi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir