• DOLAR 32.453
  • EURO 34.741
  • ALTIN 2436.376
  • ...
STK'lardan Tarsus Kaymakamı'na ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Tarsus'ta faaliyet gösteren İslami sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Tarsus'ta yeni göreve başlaya Kaymakam Hasan Göç'e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular.


Ziyarette STK'lar adına konuşan Anadolu Gençlik Derneği Tarsus Şube Başkanı Hilmi Tuzcu, "Tarsus gibi 55 vilayetten büyük bir ilçeye kaymakam olarak geldiniz. Hoşgeldiniz. Görevinizde üstün başarılar diliyoruz. Biz Tarsus'ta ahlak ve maneviyatı önceleyen STK'lar olarak; Tarsus'un hak ettiği yere gelmesi hususunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz''dedi.


Sözlerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek başlayan Kaymakam Hasan Göç de şunları söyledi, "İçinden tarih akan Tarsus, Türkiye'nin özeti bir şehirdir. Bu kente en güzel hizmetler yakışır. Biz toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak hep birlikte Tarsus'u daha güzel bir şehir yapmak için gece gündüz çalışacağız."


Ziyarette Memur-Sen Tarsus Şube Başkanı İlyas Tan, Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şube Başkanı Salih Demir, Geylani Yardımlaşma Derneği Başkanı Mesut Geylani, Tek-Der Başkanı Cumali Bozdağ, Erdem- Der Başkanı Yılmaz Alinç, Yeni Asya Temsilcisi Ahmet Ceylan, Yeşilay Derneği Başkanı Sinan Başkaya, Hayrat Vakfı Temsilcisi Hasan Şimşek, Nusret -Der Başkanı Turgut Tufan, Şuurlu Öğretmenler Derneği Başkanı Osman Şahin katıldı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir