• DOLAR 32.995
  • EURO 35.801
  • ALTIN 2528.57
  • ...
Hamas'tan son dakika açıklama: Üstü açık bir suç işledi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamas Siyasi Büro Üyesi İzzet El-Rişk açıklaması şu şekilde:

İsrail Nazi işgal ordusu, dün Gazze Şeridi'ndeki bir okulda elbiseleri utanç verici bir şekilde soyulan, yerlerinden edilmiş bir grup Filistinli sivili yakalayarak üstü açık bir suç işledi.

Bu kınanacak suç, israil'in kahraman özgürlük savaşçılarımızın kararlı direnişine ve onların 7 Ekim'deki yenilgisine ve stratejik fiyaskosuna karşı koyamamasının ardından, Siyonistlerin halkımıza karşı boş intikam umutsuzluğunun altını çiziyor.

Suç teşkil edecek şekilde açıkça belgelenen adam kaçırma, istilacı aramalar ve soyunma olayları, paralı askerlerin ve terörist milislerin hiçbir ilkesi olmayan ve kanunları hiçe sayan tipik davranışlarını bir kez daha ortaya koyuyor; bu İsrail Nazi ordusuna yakışan bir tanımlama. Bu sivillerin hayatından ve refahından işgal güçlerini sorumlu tutuyoruz.

Tüm insan hakları ve insani kuruluşlara, Siyonist saldırganlık ve katliamlar nedeniyle sığınma evi olarak kullanılan okula sığınan masum, savunmasız sivillere karşı işlenen bu vahşi suça derhal müdahale ederek ifşa etmelerini rica ediyoruz. Bunların bir an önce serbest bırakılmasını sağlamak için mevcut tüm yollarla aralıksız çaba gösterilmesi çağrısında bulunuyoruz.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir