• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Siyer Yarışması kayıtları 100 binlere ulaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan, "O'nu Oku O'nu Yaşa" temasıyla düzenlenen ve başvuruları 22 Ocak 2024'te kadar devam edecek olan Siyer Yarışması ile ilgili bilgilendirmelere bulundu.

Şu ana kadar yarışmaya başvuranların sayısının 100 binlere ulaştığını aktaran Aslan, yarışmanın kaybedeninin olmadığını belirterek, herkesi umre ile çok sayıda çeşitli ödülün verileceği yarışmaya kaydolmaya çağırdı.

Aslan, "Peygamber Efendimizin hayatının okunmadığı, yaşanmadığı ev, ruh, gönül kalmasın diyerek 9 Ekim tarihinde startını verip başvurularını almaya başladığımız 2024 yılı 'O'nu Oku, O'nu Yaşa' temalı siyer yarışması kayıtları 100 binlere ulaştı elhamdülillah." diye konuştu.

"Yediden yetmişe tüm halkımızı yarışmaya kaydolmaya bekliyoruz"

Siyer Yarışması ile ilgili çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Aslan, "Başvuruların son günü 22 Ocak 2024'e kadar Allah'ın rol model olarak bize gösterdiği Fahri Kâinat-ı anlamak, hayatımıza taşımak, onunla hayatlanmak için tüm temsilci, üye ve gönüllülerimizle çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Kaybedeni olmayan bu yarışmaya yediden yetmişe tüm halkımızı, kardeşlerimizi yarışmaya bir an önce kaydolmaya bekliyoruz." dedi.

"O'nun mesajını hayatımıza taşımak en büyük gayemizdir"

Açıklamasının devamında Aslan, şunları söyledi:

"O'nun mesajını hayatımıza taşımak, gönül dünyamızı aydınlatmak en büyük gayemizdir. Yapacağımız teşvik ve çalışmalarımızın bu amaca matuf olmasını Rabbimden diliyoruz. O'nu okuyup hayatına anlam katanlara, O'nun rehberliğinde yolculuk yapma bahtiyarlığına erenlere ve bu hususta gece gündüz demeden çalışan ve emek sarf eden tüm kardeşlerimize selam olsun." (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir