• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Gazeteci Özköse: Siyonistlere karşı mücadele etmek bütün insanlık için de insani bir vazifedir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist rejimin büyük bir soykırım gerçekleştirdiğini ifade eden Gazeteci Yazar Adem Özköse, yapılan mitinglerle ve boykotlarla Filistin ve HAMAS'a yönelik desteklerin çok önemli olduğunu belirtti.

Özköse, Gazze'de bu katliamların olduğu süreçte Türkiye'de ticari gemilerin sürekli kalktığını dile getirerek siyonistlere yönelik herhangi bir ticaretin yapılmaması gerektiğini söyledi.

"Siyonistlerin katliamını engelleyecek siyasi bir güç yok"

Adem Özköse

Yapılan mitingler ve boykotların çok önemli olduğunu belirten Özköse, "Siyonist rejim gerçekten büyük bir soykırım gerçekleştiriyor. 48 günde 13 binden fazla insan katledildi ve yaklaşık 7 bin kişi de oradaki enkazların altında. İslam dünyasındaki halklar, dünyanın dört bir yanında vicdanlı insanlar buna karşı tepkilerini gösteriyorlar ama siyonistlerin katliamını engelleyecek siyasi bir güç yok ne yazık ki. 2 milyarlık İslam dünyasıyız. 8 milyon siyonist her istediğini yapabilirken ne yazık ki Müslümanlar ve Müslümanların iradesi yansımıyor şu an. Yapılan mitingler ve boykotlar Filistin ve HAMAS'a yönelik destekler çok önemli bu destekleri önemsiyoruz. Halkların sesinin çıkması ve boykotlar yapılması çok önemli." diye konuştu.

"Toplum olarak Türkiye halkı Filistin'in yanında"

Siyonistlerle tüm ilişkilerin kesilmesi gerektiğini ifade eden Özköse, "Sokaklarda günlerdir 'kahrolsun israil' diye sloganlar atıyoruz ama bu sloganın hayata geçirilmesinin en etkili yollarından bir tanesi siyonistlerle bütün ilişkilerin kesilmesidir. Ne yazık ki Gazze'de bu kadar katliam varken bu kadar küçük çocuklar katledilirken bizim ülkemizden de ticari gemiler sürekli kalkıyorlar ve siyonistlere yiyecek ve çelik götürülüyor. Toplum olarak Türkiye halkı Filistin'in yanındadır. Bütün sokaklarda dolup taşıyor ve biz bu ticaretlerin de sonlandırılmasını istiyoruz. En azından savaş boyunca siyonistlere yönelik herhangi bir ticaretin yapılmamasını istiyoruz. Gazze'ye yardımlar gitmiyorsa Gazze abluka altında tutuluyorsa aynı şekilde siyonistlerle olan ilişkiler kesilmeli." dedi.

"Türkiye'den eğer gemiler kalkacaksa Filistin için kalkmalı"

Türkiye'nin mazlumların yurdu olduğunu dile getiren Özköse, "Burası mazlumların yurdudur. Biz tarihimiz boyunca her zaman mazlumlara destek olmuş bir milletiz. Anadolu bir şefkat yuvasıdır ve tarihimiz boyunca bu topraklardan yardım gemileri kalkmıştır. Açe'lere kadar oradaki mazlumlara yardım etmeye gitmiştir. Kuzey Afrika'ya Barbaros Hayreddin Paşalar Endülüs'lü Müslümanlara yardıma gitmiştir. Yakın zamanda da Mavi Marmara gemisi gitti ve 10 tane vatandaşımız şehit oldu. Türkiye'den eğer gemiler kalkacaksa biz Gazze'ye insanlık gemilerinin, yardım gemilerinin ve merhamet gemilerinin kalkmasını istiyoruz. Bizim limanlarımızdan kalkan ticaret gemilerimizin engellenmesini ve ticari faaliyetlerin sonlandırılmasını istiyoruz." şeklinde konuştu

"Mesleğini icra eden onlarca gazeteci hayatını kaybetti"

Yapılanları aklı başında olan kimsenin yapmayacağını belirten Özköse, "Şunu anlamamız lazım ki israil bir terör örgütüdür. Kuruluşundan itibaren terör ile kurulmuş bir yerdedir. Bu katliamı asla aklı başında bir toplum yapmaz. Devletler savaşırken devletlerin bir takım kırmızı çizgileri olur. Mesela çocuklara, ibadethanelere dokunulmaz. siyonist rejimin ne ibadethanelere bir saygısı var ne sivillere ne de çocuklara bir saygısı var. Hiçbir kırmızı çizgisi yok. Tabii ki bu vahşetten gazeteciler de paylarını alıyorlar. 48 günde mesleğini icra eden onlarca gazeteci hayatını kaybetti. Aynı zamanda gazetecilerin akrabalarını da katlettiler. El Cezire televizyonun muhabirini sırf dünyaya haber ulaştırdığı için bütün ailesini katlettiler. Bütün Müslümanların ve insanların şunu bilmesi lazım ki siyonistler orada bulunduğu sürece ne Müslümanlar ne de yeryüzü rahat yüzü görmeyecek. Onun için siyonistlere karşı mücadele etmek Müslümanlar için İmani bir vazifeyse bütün insanlık için de insani bir vazifedir." diye ekledi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir