• DOLAR 32.45
  • EURO 34.906
  • ALTIN 2403.914
  • ...
Siyonist rejim, BM Koordinatörü Hastings'in vizesini iptal etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cohen, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "BM'nin ön yargıları karşısında artık sessiz kalmayacağız!" ifadesini kullandı.

Hastings'i hedef alan Cohen, "BM 'insani' koordinatörü Lynn Hastings'in israildeki oturma vizesini iptal etmeye karar verdim." dedi.

Hamas’tan yapılan yazılı açıklamada ise Hastings’in vizesinin iptal edilmesi kararının "Filistin halkına yönelik soykırımı örtbas etmek için yanlış söylemlerini empoze etmeye çalışan siyonistlerin kibir ve üstünlük anlayışını sürdürmesi" olduğuna vurgu yapıldı.

BM Filistin İnsani İşler Koordinatörü Lynn Hastings, dün yaptığı yazılı açıklamada, Gazze Şeridi'nde hiçbir yerin güvende olmadığına dikkati çekmişti.

Hastings, "Gazze'de insani durum felaket. israilin hava saldırılarının yoğunlaşmasıyla da giderek kötüleşiyor. Gerçek şu ki Gazze'de şu anda hiçbir yer gerçekten güvenli değil." ifadelerini kullanmıştı.

Hastings, yıl sonuna kadar Gazze ve Batı Şeria'daki halkın ihtiyaçlarını karşılamak için yaklaşık 1,2 milyar dolara ihtiyaç olduğunun da altını çizmişti.

(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir