• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR İstanbul İl Kadın Kollarından Gazze'ye nakdi yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Beraberindeki heyet ile birlikte Umut Kervanı Genel Merkezi'ne gelerek vakıf başkanı Cengiz Kurtaran ile görüşen HÜDA PAR İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Kiraz, parti içerisinde toplanan nakdi yardımın Gazze'ye ulaştırılması için teslim etti.

Meryem Kiraz

Yaptıkları çalışma ile ilgili İLKHA muhabirine konuşan HÜDA PAR İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Kiraz, "HÜDA Par Kadın Kolları olarak Filistinli kardeşlerimiz için aramızda topladığımız küçük bir yardımı ulaştırmak için Umut Kervanı'na getirdik. İnşallah en yakın zamanda acılarının dinmesine vesile olur. Gazzeli çocuklar bir daha ölmesin. Buradan tüm dünyaya sesleniyorum! Gazzeli çocukların acılarını, feryatlarını dindirmek hepimizin elinde. Herkes gücü nispetinde ne yapabilirse yapmalı. Lütfen Filistinli kardeşlerimizin sessini duyalım, duyuralım." dedi.

Cengiz Kurtaran

Vakıf olarak ilk günden beri Gazze'ye yardım ulaştırmaya devam ettiklerini kaydeden Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran ise "Özellikle Türkiye genelinde ve dünyanın her tarafında Gazze'ye yönelik yardım çalışmaları yapılıyor. Bugün de HÜDA PAR İstanbul İl Kadın Kolları, Gazze'ye ulaştırmamız için bize yardımlarını ulaştırdılar. Biz de inşallah yapılan yardımı en kısa zamanda yapılan diğer yardımlarla birlikte yaraların bir nebze de olsun sarılması için kardeşlerimize ulaştıracağız." diye konuştu.

Filistin'de sıkıntılar bitene kadar yardım çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayan Kurtaran, hem kadın kollarına hem de yardım yapan tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Filistin'e yönelik yardımların istikrarlı bir şekilde devam etmesi gerektiğini de hatırlatan Kurtaran, bölgeye yönelik çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. (İLKHA)

 













Bu haberler de ilginizi çekebilir