• DOLAR 32.45
  • EURO 34.906
  • ALTIN 2403.914
  • ...
Bekir Bozdağ: "İsrail kendi sonunu hazırlıyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bozdağ, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince düzenlenen "Cumhuriyet'in 100. Yılında 100 Projenin Açılışı" programında, böylesine hayırlı ve yararlı eserlerin açılışında bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, Şanlıurfa'nın hizmetin en iyisine layık olduğunu ifade etti.

Bozdağ, AK Parti iktidarları döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Şanlıurfa'ya sayısız eser kazandırıldığını söyledi.

- "Sesini yükselten devlet Türkiye devletidir"

Bozdağ, Siyonist rejimin Filistin'de yaptıklarına işaret ederek, dünyanın bu feryatları duymadığını, olan biten karşısında hakkı söylemekten, hakkı teslim etmekten imtina ettiğini dile getirdi.

Terör rejiminin yaptığı zulüm, katliamlar ve soykırım karşısında susan uluslararası örgütlerin varlığını kendi elleriyle yok ettiğini belirten Bozdağ, şunları kaydetti:

"Çok net söylüyorum; İsrail'in attığı bombalarla, yaptığı zulüm, katliam ve saldırı, soykırımla esasında öldürdüğü Birleşmiş Milletlerin meşruiyetidir. İsrail, yaptığı zulümle, katliamla, soykırımla kendi sonunu hazırlıyor."

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de kente kazandırılan eserlerin tüm Şanlıurfalılara hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından 100 projenin açılış kurdelesi Bozdağ ve protokol üyelerince kesildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir