• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batmanlı öğrenciler siyonist terörü resimleriyle lanetledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonistler tarafından Filistin'in Gazze şeridinde yapılan insanlık dışı katliama sessiz kalmamak adına Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ın teşvik ve destekleriyle Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisesinde düzenlenen "Gençlerin Gözüyle Filistin" konulu resim yarışmasının ödülleri verildi.

Gençlerin Gözüyle Filistin konulu resim yarışmasına katılan öğrenciler, Okul Müdürü Veysi Aksoy ve öğretmenleri refakatinde Kurtaran'ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette öğrencilerle bir süre sohbet eden Kurtaran, öğrencileri gösterdikleri duyarlılıktan dolayı kutladı ve dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kurtaran, öğrencilerin Filistin'de yaşanan zulme karşı farkındalık oluşturduklarını ve Filistin halkının özgürlük mücadelesine sanatlarıyla destek verdikleri için tebrik etti.

Resim yarışmasında birinci gelen esere 10 bin TL, ikinci gelen esere 7 bin 500 TL ve üçüncü gelen esere de 5 bin TL ödülü veren Kurtaran, ayrıca tüm öğrencilere günün anısına kitap hediye etti.

Kurtaran ve öğrenciler ziyaretin ardından hizmet binası giriş katında yer alan fuaye salonunda sergilenen Gençlerin Gözüyle Filistin konulu fotoğraf sergisini birlikte gezdi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir