• DOLAR 32.995
  • EURO 35.801
  • ALTIN 2528.57
  • ...
Gazze direnişinden güç birliği gösterisi ZAFER SİZİN ELLERİNİZDE YÜKSELECEK!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MERKEZİ

7 Ekim'de özgürlük ateşini Aksa Tufanı operasyonu ile yakan HAMAS'ın askeri kanadı Kassam Tugayları "Aksa Tufanı" operasyonu ile işgal ordusuna ağır darbe vurdu. Söz konusu operasyon sonrası tüm nefretini siviller üzerinden kusan siyonist çete, Kassam Tugayları ile girdiği sıcak çatışmalarda hem ağır kayıplar verdi hem de büyük bir krizin içine girdi. Son olarak ateşkes için geri adım atan terörist çete, esir takası ile Filistinli esirleri bırakmak zorunda kaldı.

HAMAS ile Tel Aviv arasındaki esir takası kapsamında abluka altındaki Gazze Şeridi'nden 8 işgal rejimi esirinin gece salıverilmesinin ardından gözler, taraflar arasındaki mutabakat gereği siyonist çetenin işgal altındaki Batı Şeria'nın Ofer Askeri Hapishanesi'nden serbest bırakılacak Filistinli kadın ve çocuk esirlere çevrildi. Terör askerleri, Ofer Hapishanesi ve Ramallah yolu üzerinde yer alan Filistin beldesi Betunya'da bekleyen çoğunluğu genç Filistinlilere zırhlı askeri ciplerle müdahale etti. Filistinli esirleri taşıyan konvoy, işgal altındaki Batı Şeria'ya İsrail ordusunun baskınından sonra ulaşabildi.

AYNI SAFTA BİRLİKTE SECDE EDİP TEKBİR GETİREREK BAŞARILARINI KUTLADILAR

Filistin’in özgürleştirilmesi projesinde iki kardeş mücahid gurubunun siyonist terör çetesinin barbar saldırıları karşısında sergiledikleri dostluk ve dayanışma İslam Ümmeti’nin geleceği için ve Müslümanların ittihadı adına umut oldu. HAMAS’ın askeri kanadı İzeddin El Kassam Tugaylarıyla, İslami Cihat Hareketi’nin askeri kanadı Kudüs Tugayları esir takasının ardından birbirlerine sarıldılar aynı safta birlikte secde edip tekbir getirerek başarılarını kutladılar. Bu muhteşem görüntüler Gazze direnişinden güç birliği gösterisi olarak yorumlandı ve Müslümanların yüreklerinde sevinç ve umudun yeşermesine İslam düşmanlarının yüreklerinde ise korku ve yılgınlık rüzgarının esmesine sebep oldu.

EBU UBEYDE: "SALDIRILARIN SÜRESİ NE KADAR UZARSA UZASIN BİZ BUNA HAZIRIZ"

HAMAS'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde daha önce yaptığı bir açıklamada, "Düşman kara harekatına devam etmeye karar verecek olursa bu verdiği can kayıplarının, daha başlangıç olduğunu görecek. Savaş meydanında gördüklerimiz bize israil askerlerinin bu savaşa hazır olmadığını ve sonuçlarının neler olacağını da bilmediklerini gösteriyor" demişti. Siyonist çetenin savaşın süresini uzatma konusunda; işlediği soykırıma, katliamlara ve toplu cezalandırmaya güvendiğini, bunun dışında somut bir askeri hedefi olmadığını söyleyen Ebu Ubeyde, "Saldırıların süresi ne kadar uzarsa uzasın biz buna hazırız" demişti.

EBU HAMZA: EY YENİLGİ ORDUSU VE KİBİRLE GAZZE’YE GELEN FARE KONVOYLARI!

İslami Cihat Hareketi’nin askeri kanadı Kudüs Tugayları’nın sözcüsü Ebu Hamza geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, İzeddin El Kassam Tugaylarıyla birlikte karadan ilerlemeye çalışan siyonist terör çetesine karşı kahramanca direnişlerini sürdürdüklerini vurgulamıştı. Ebu Hamza, videolu mesajda, Kudüs Tugayları ve Kassam Tugayları liderliğindeki direnişin gurur dolu sayfalar yazmaya devam ettiğini ve zafere giden yolda başarı üstüne başarı kaydettiğini kaydederek, “Direniş, parmakları hâlâ tetikte olan direnişçileriyle sahada dimdik ayaktadır. Güçlerimiz, direniş gruplarıyla birlikte, sefilce kara manevrası yapan işgalcilerle karşı karşıya gelerek sahada yiğitliğini sürdürüyor” demişti. Ebu Hamza, “Ey yenilgi ordusu ve kibirle Gazze’ye gelen fare konvoyları! Yoav Gallant (işgal çetesi sözde güvenlik bakanı) ve Herzi Halevy’ye (işgal çetesi sözde genelkurmay başkanı) Beyt Lahiya’nın batısında ve Han Yunus ve Beyt Hanun’un doğusunda başınıza gelenleri anlatın. Onlara ayrıca bugün Zeytun mahallesinde başınıza neler geldiğini ve nasıl aptallar gibi ölüm pusularına sürüklendiğinizi anlatın” şeklinde siyonist terör çetesini tehdit etmişti.

HAMAS’tan önümüzdeki 3 gün için

DÜNYA HALKLARINA KİTLESEL EYLEM ÇAĞRISI

Filistin'deki İslami direniş hareketi HAMAS, Gazze, Batı Yaka ve Kudüs'te devam eden işgal saldırganlığına tepki göstermeleri için dünya halklarına önümüzdeki 3 gün kitlesel eylemlerine devam etmeleri çağrısında bulundu.

HABER MERKEZİ

HAMAS, yaptığı açıklamada Gazze Şeridi'nde, Batı Yaka'da ve Kudüs'te halka karşı siyonist saldırganlık ve soykırım savaşının devam ettiği belirtildi.

Ayrıca işgal zindanlarında Filistinli esirlere yönelik sistematik ihlal yapıldığına dikkat çekilen açıklamada, şu çağrılarda bulunuldu:

"Arap ve İslam ulusumuzun kitlelerine ve dünyanın dört bir yanındaki özgür insanlara çağrıda bulunuyoruz. Dünya, Filistin halkımızla ve haklı davamızla dayanışma amacıyla mitinglerine devam etsin. Ayrıca Nazi işgalinin işlediği suçları ve katliamları reddetmek ve kınamak için seferber olmaya, barbarca saldırganlığa ve on yıllardır süren işgale son verilmesi çağrısında bulunmalarını talep ediyoruz.

Gazze'nin, Kudüs'ün ve Filistin'in geri kalan şehirlerinin çağrısına yanıt veren özgür kitlelere ve halen vicdanı yaşayanlara sesleniyoruz: Önümüzdeki Cuma, Cumartesi ve Pazar günü dünyanın tüm şehirlerinde, başkentlerinde, meydanlarında sesinizi duyurmak için gösterileri devam edin.

Onları Filistin haklarının gücünden ve mücadelemizin adaleti ve meşruluğundan cesaret almaya çağırıyoruz. Ayrıca çocuklarımıza ve savunmasız sivillere yönelik saldırı ve menfur katliamlar sona erinceye kadar her türlü dayanışma ve desteği sürdürmelerini çağrısında bulunuyoruz." (İLKHA)

Gazze'deki “insani ara” sona erdi

Barbar Saldırılar Yeniden Başladı

İşgalci çete ordusu Gazze Şeridi'nde geçici ateşkesin sona ermesinden bu yana düzenlediği hava saldırılarıyla 54 kişiyi katletti, çok sayıda yaralı var.

HABER MERKEZİ

Siyonist terör çetesi Gazze Şeridi'nin merkezindeki El-Megazi Mülteci Kampı'ndaki bir evi hedef alan saldırısında 7 Filistinli şehid oldu, çok sayıda kişi yaralandı.

Refah şehrinin merkezindeki bir evi hedef alan saldırıda da 4 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı. Saldırıda ölen ve yaralananlar, Ebu Yusur en-Neccar Hastanesi'ne getirildi.

Gazze İçişleri Bakanlığı, işgal güçlerinin Han Yunus'un batısındaki Hamad'da da bir apartman dairesinin hedef alındığını, 2 kişinin öldüğünü ve çok sayıda kişinin yaralandığını açıkladı.

Gazze Sağlık Bakanlığı, ateşkesin sona ermesinden bu yana toplam 54 Filistinlinin katledildiğini açıkladı.

Gazze kentinin kuzeybatısındaki En-Nasr Mahallesi'ndeki "En-Nasr" ve "Rantisi" hastaneleri çevresinde işgal güçleri ile Filistinli gruplar arasında çatışmalar yaşandı.

İşgalci çete ile HAMAS arasındaki uzlaşma kapsamında 24 Kasım Cuma günü saat 08.00'de uygulamaya giren "insani ara" bu sabah itibarıyla son bulmuştu.

Geçici ateşkesin son bulmasının ardından işgalci savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerini bombalaya başladı.

Allah sizi kahretsin!

Hamile Kadını Bıçaklayarak Katlettiler

Siyonist terör çetesinden bir alçak, çocuğunu okula götüren hamile Filistinli kadını defalarca bıçaklayıp katletti!

HABER MERKEZİ

Siyonist terör çetesinden bir alçak Lud bölgesinde çocuğunu okula götüren Filistinli hamile bir kadını defalarca bıçaklayarak şehit etti.

Daha 2 gün önce Batı Şeria'da gerçek mermilerle 2 çocuğun katledildiği görüntülerin etkisi devam ederken dün de Tel Aviv'in güneydoğusundaki Lod kentinde kan donduran olayın haberi geldi. Yerleşimci bir terörist işgal altındaki Lod kentinde çocuklarını okula götüren hamile bir Filistinli kadını bıçaklayarak şehid etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir