• DOLAR 32.256
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2436.423
  • ...
Vahşeti tarif etmeye kelimeler yetersiz BEBEK KATİLİ SİYONİST!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MERKEZİ

İLKHA’NIN haberine göre; Van İl Sağlık Müdürlüğü, ailesinin başvurusu üzerine Çatak Devlet Hastanesi'ne getirilen 3 günlük bebeğe sarılık teşhisi konulduğunu ve tetkik ve tedavisi için bebeğin, helikopter ambulansla Çatak Devlet hastanesinden alınıp Van Bölge Eğitim ve Araştırma hastanesine naklinin sağlandığını bildirdi. Evet, burası Türkiye ve bu haber son derece normal bir durumu anlatıyor değil mi? Bir bebek için bir helikopter havalandırılabiliyor bazen de gerekirse ambulans uçaklar devreye girebiliyor…

Fakat Gazze’de değil uçak ve helikopter, doktorların kucaklarında bile hastaneden çıkışlarına müsaade edilmeyen melekler kadar masum körpecik bebekler, yoğun bakım ünitesinde vahşi kan içici barbar siyonistler tarafından ölüme terkedildi….Öyle ki çürüyen minik naaşları bile kurtlandı….İşte merhametin bittiği insanlığın bittiği her şeyin bittiği bir an….

“SÖZÜN BİTTİĞİ YER”

Hastaneleri hedef almaktan çekinmeyen siyonist terör çetesinin tünel ve sığınak iddiaları yalan çıktı; ama yaptıkları unutulacak gibi değil. Şifa hastanesinden sağlık personelini rehin alan teröristler, sağlık amaçlı kullanılan ekipmanları da tahrip etmek için uğraştı. Ateşkes sürecinde ortaya çıkan son olay ise “sözün bittiği yer” olarak yorumlandı.

İşgalci İsrail ordusu, El Nasr Çocuk Hastanesini 4 Kasım'da bombalamaya başlamış ve 10 Kasım'da kapısına tankları dayayarak zorla tahliye ettirmişti.

Yoğun bakımda bulunan 5 bebek tahliye edilemediği için doktorlar Kızılhaç ile görüşmüş, Kızılhaç'tan bu bebekleri teslim alacakları yönünde söz almışlardı.

27 Kasım'da (17 gün sonra) görüntü almak için hastaneye gelen gazeteci Muhammed Baaluşa, bebeklerin tamamının yataklarında öldüğünü ve naaşlarının çürüyerek kurtlandığını gördü.

Açık bir soykırım suçu olarak kayda geçen olaya dair Kızılhaç'tan henüz bir açıklama gelmedi.

CAN VEREN GAZZELİ MASUM BEBEKLER DEĞİL, CAN VEREN BÜTÜN BİR İNSANLIĞIN VİCDANI

Geçtiğimiz haftalarda “Dünya Çocuk Günü” adı altında tüm dünyada çocuklarla ilgili renkli etkinlikler yapıldı. Çocuk hakları üzerinde duruldu… Fakat nedense bu çocuklar Gazzeli olunca hemencecik şehid olacak kadar büyüyorlar. Öyle ki Gazzeli çocukların oyunları da “şehid oyunu” olmuş durumda. Güzel günleri değil vurulup da tertemiz alınlarından cennete gidecekleri günleri bekliyorlar…

Ey sağır dünya, ey kör dünya ey dilsiz dünya neredesin! Can veren Gazzeli masum bebekler değil, can veren bütün bir insanlığın vicdanı olsa gerek…

 

Şiddetli çatışmalar yaşanıyor

İşgalci Cenin’i Askeri Bölge İlan Etti

Siyonist terör çetesinin işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde bulunan Cenin şehrine baskın düzenleyerek Cenin Mülteci Kampı ile 3 hastaneyi kuşattığı ve Filistinlilerle çatıştığı bildirildi.

RAMALLAH

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberinde işgalci ordunun, buldozerler eşliğinde Cenin kentine çeşitli yönlerden girerek birçok mahalleye baskın düzenlediği, keskin nişancılarını yüksek binanın çatılarına konuşlandırdığı ve Cenin Mülteci Kampı'nı her taraftan kuşatma altına aldığı kaydedildi.

Haberde, ordu güçlerinin, kimlikleri henüz bilinmeyen iki genci bir aracın içinde gözaltına aldığı, Cenin Devlet Hastanesi'nin acil girişinin önünde ve çevresinde konuşlandıkları, buldozerlerinin altyapıyı ve vatandaşların mülklerini tahrip ettiği belirtildi.

Filistin devlet televizyonunun haberinde de yüzden fazla işgalci askeri aracı ve 7 buldozerin Cenin şehrine ve Cenin Mülteci Kampı'na baskın düzenlediği, Cenin Devlet Hastanesi, İbn Sina Hastanesi ve Er-Razi Hastanesi'nin ordu tarafından kuşatıldığı ifade edildi.

Haberde, baskında terör ordusunun "arananlar" olarak sınıflandırdığı Filistinlileri hedef aldığı ve aradıkları kişiyi bulamamaları halinde babası, annesi veya akrabalarından birini gözaltına aldıkları kaydedildi.

ALÇAKLAR CENİN'DE 2 FİLİSTİNLİ ÇOCUĞU GERÇEK MERMİYLE VURARAK ÖLDÜRDÜ

Görgü tanıkları,  Cenin kentinin "Sinema Kavşağı" bölgesi ile Cabiriyyat Mahallesi ve Cenin Mülteci Kampı'nda işgalci ordu güçleriyle Filistinlilerin arasında silahlı çatışma çıktığını söyledi.

Filistin Kızılay’ından yapılan açıklamada işgal ordusunun, Kızılayın ambulans ekiplerinden birini Cenin Devlet Hastanesi önünde alıkoyduğu, ayağından gerçek kurşunla yaralanan kişinin hastaneye naklini engellediği bildirildi.

Açıklamada ayrıca Kızılay ekiplerinin Ramallah kenti yakınlarındaki Ofer Askeri Hapishanesi yakınlarında gerçek mermiyle yaralanan iki kişiye tıbbi müdahalede bulunduğu belirtildi.

Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, terör güçlerinin Cenin'de 2 Filistinli çocuğu gerçek mermiyle vurarak öldürdüğü kaydedildi. Öldürülen çocuklarla ilgili başka detay verilmedi.

Filistin Kızılayı ise işgal güçlerince öldürülen çocuklardan birinin 9 yaşında olduğunu duyurdu. AA

 

Hamas'tan medya kuruluşlarına çağrı:

Yıkımın Boyutunu Görmek İçin Gazze'ye Gelin

HAMAS, işgalci çetenin 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırıların yol açtığı yıkımın boyutunu görmeleri için gazeteciler ve medya kuruluşlarına bölgedeki varlıklarını yoğunlaştırmaları çağrısında bulundu.

GAZZE

Hamas'ın sosyal medya platformu Telegram hesabından yapılan yazılı açıklamada, "Uluslararası gazetecileri ve medya kuruluşlarını, işgal ordusunun ve Nazi ordusunun çocuklara, savunmasız sivillere ve tüm altyapıya karşı uyguladığı yıkımın boyutlarını ve soykırımın göstergelerini görmek için Gazze Şeridi'ndeki varlıklarını yoğunlaştırmaya çağırıyoruz." ifadesine yer verildi.

Sabra bölgesi ve Gazze şehrinin diğer bölgelerinde enkaz altında onlarca Filistinli sivilin cesetlerinin bulunması ve en önemli bilim kurumlarından İslam Üniversitesi'ndeki yıkımın boyutunun Gazze halkının maruz kaldığı dehşeti doğruladığı kaydedilen açıklamada, bu yapılanların amacının tüm yaşam tesislerini ve altyapıyı kasıtlı yok etmek ve Gazze halkını göçe zorlamak olduğu belirtildi. AA

 

Batı Yaka’da Şimdiye Kadar 3290 Kişi Alıkonuldu      

İŞGALCİ TERÖRİST KUDURDU

Filistin Esirler Cemiyeti, siyonist terör güçlerinin 7 Ekim'den bu yana işgal altındaki Batı Şeria'da gözaltına aldığı Filistinli sayısının 3 bin 290'a yükseldiğini bildirdi.

RAMALLAH

Cemiyetten yapılan yazılı açıklamada, siyonist terör l güçlerinin Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde gece en az 35 Filistinliyi gözaltına aldığı belirtildi.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana gözaltına aldığı Filistinli sayısının, 3 bin 290'a yükseldiği aktarılan açıklamada, siyonist terör güçlerinin, HAMAS ile varılan "insani ara" süresince onlarca kişiyi gözaltına aldığı hatırlatıldı.

Filistin Esirler Cemiyeti, dün yaptığı açıklamada, siyonist terör çetesinin, "insani ara"nın devam ettiği 4 gün boyunca Doğu Kudüs dahil, Batı Şeria'daki baskınlarını artırdığını duyurmuştu. AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir