• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Adana Kadın Kolları'nın Filistin'e yardım seferberliği devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gazze'de yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi için çalışmalarını hızlandıran HÜDA PAR Adana Kadın Kolları, Yüreğir İlçe Başkanlığı'na teslim edilen paralar ile bağışlanan ziynet eşyaları Filistin'e gönderilmek üzere Umut Kervanı Adana Dernek Başkanı Abidin Serin'e teslim etti.

"Vicdan sahibi hiç kimse orada yaşanan katliama duyarsız kalamaz"

Yüreğir İlçe Teşkilatı ve duyarlı vatandaşların katkılarıyla Filistin için yardım toplandığını söyleyen HÜDA PAR Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Yıldırım, "Gazze'de yaşananlar herkesin malumudur. Vicdan sahibi hiç kimse orada yaşanan katliama duyarsız kalamaz diye düşünüyorum. Bizler de gücümüz nispetinde elimizden geleni yaptık. Bu yardımı siz Umut Kervanı aracılığı ile Gazze'deki kardeşlerimize ulaştırmak istiyoruz. Rabbimiz birimizi bin etsin inşallah, Allah hem yardım edenlerden hem de sizden razı olsun." diye konuştu.

"Savaş bitse bile oradaki kardeşlerimize yardım yapmaya devam edeceğiz"

Gösterdikleri hassasiyetten dolayı HÜDA PAR Yüreğir Kadın Kolları temsilcilerine teşekkür eden Umut Kervanı Adana Dernek Başkanı Abidin Serin ise şunları kaydetti:

"Dünyada belki de en çok yardım yapılması gereken yer Gazze. Çünkü dört bir taraftan çepeçevre kuşatılmış bir durumda maalesef. Güney tarafında Mısır olmasına rağmen Refah Sınır Kapısı'nı işgalci israilin izin verdiği ölçüde açıyorlar ve maalesef oraya giden yardımlar da işgalcilerin kontrolünden geçerek öyle geçebiliyor. Allah-u Teâlâ razı olsun, biz bu emanetinizi aldık, inşallah Gazze'deki yetkililere ulaştıracağız. Zaten orada Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı, savaş başladığından bu yana hiç durmaksızın oradaki kardeşlerimize gerek sıcak yemek gerekse de gıda olsun yardımlarını devam ettiriyorlar. İnşallah, biz oradaki kardeşlerimize yardım yapmaya devam edeceğiz, savaş bitse bile. Biliyorsunuz her taraf yakılmış, yıkılmış durumda. Oraların tekrar imar edilmesi lazım, biz de elimizden geldiğince yardım yapmaya çalışacağız. Burada sizlere de büyük iş düşüyor. Allah-u Teâlâ sizlerin de hayrını kabul etsin; hem sizin hem de bu yardımı gönderenlerden razı olsun."

İl Başkanlığınca sürdürülen Filistin seferberliği çalışmalarında bir önceki hafta da HÜDA PAR Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanı Makbule Çimen, teşkilatından bir heyetle birlikte Umut Kervanı Adana Derneği'ne Filistin'e ulaştırılmak üzere bağışta bulunmuştu. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir