• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Basın İlan Kurumu Bölge Müdürü Kutay, MAÜ Rektörü Özcaşar'ı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ziyarette, Üniversite Genel Sekreteri Eyyup Birkan ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Bağış da hazır bulundu.

BİK Bölge Müdürü Kutay, Rektör Özcoşar’a çalışma alanı içerisine giren bölge illeri ve Basın İlan Kurumu bölge çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bölge Müdürü Kutay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Özcoşar da, Kutay’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör’den basına teşekkür

Özcoşar, kurumların çalışmalarını görünür kılan ve kamuoyunun bu çalışmalardan haberdar olmasını sağlayan basının çok önemli bir görev üstlendiğini ifade ederek, Mardin’de görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcilerine de teşekkürlerini iletti.

BİK Bölge Müdüründen, Rektöre anlamlı hediye

Bölge Müdürü Kutay, ziyaretin anısına Rektöre, Basın İlan Kurumu tarafından yayınlanan ve önsözü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yazılan Ayasofya’nın geçmişten günümüze kültürel ve manevi değerini anlatan tarihi arşiv belgeleri, yorumlar, yazılar ve şiirlerle birlikte yüce mabedin özellikle son yüzyılda başından geçenleri basının gözünden yansıtan Basının Gözünden Ayasofya adlı kitabı hediye etti.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Özcoşar da Kutay’a, üniversite tarafından yayımlanan ve editörlüğünü yaptığı iki ciltlik Artuklular eserini hediye etti. (İLKHA)

 

 

 

 

 

 

 

 





Bu haberler de ilginizi çekebilir