• DOLAR 34.25
  • EURO 37.612
  • ALTIN 2921.949
  • ...
Kazalara davetiye çıkaran kavşak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Merkez Bağlar ilçesine bağlı Diyarbakır E Tipi Kapalı Cezaevi üst köşesinde Emek Caddesi ve Cengizler Caddesinin kesiştiği kavşakta yaklaşık 5-6 aydır sinyalizasyon sistemi çalışmıyor. Diyarbakırlılar sinyalizasyon sistemlerinin çalışmamasının trafik kazalarına davetiye çıkarttığını belirterek, yetkililerden çözüm beklediklerini ifade etti.

 

Vatandaşlar durumdan şikâyetçi olduklarını belirtirken, kimi sürücüler ise kırmızı ışıkta durmadıkları için rahat olduklarını dile getirerek keşmekeşlikten memnun olduklarını ifade ederek, "Yolcu indirip bindirmede zorluk çekmiyoruz, istediğimiz yerde yolcu indirip bindiriyoruz. Kırmızı ışığa takılmadan rahat bir şekilde geçiyoruz" diyerek bu trafik keşmekeşliğinden memnun olduklarını dile getirdi

 

Sözkonusu kavşakta, trafik kazalarının sık sık yaşandığını belirten Diyarbakırlılar, durumdan şikâyetçi olduklarını ifade ederek, "Karşıdan karşıya geçmek için sıkıntı yaşıyoruz. Sürücüler de bu konuda duyarsız davranarak yayalara yol vermiyorlar, bunun için de caddeden geçmek sıkıntı oluyor" diyerek yetkililerden hayati tehlikeye yol açan ciddi tehdittin ortadan kaldırılması için acilen bir çözüm bulmasını istediler.
(Hüseyin Yalçın/Sedat Kuşulay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir