• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Hamas liderlerinden Halid Meşal mühimmat ve silahlarlar hakkında bilgi verdi! Yeterli olacak mı?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Bozdaş

Meşal'in yaptığı konuşmanın dikkat çekici noktaları şöyle:

Mescid-i Aksa'da yaşananlar, yıkım planlarının hızlanması, aşırıcı bakanların Batı Şeria ve Kudüs'ü Yahudileştirmeyi tamamlayıp halkını yerinden etme planları 7 Ekim'in motivasyonuydu.

 İşgal zindanlarında 5.000 binden fazla Filistinli tutsağın çektiği acılar, Gazze'nin 17 yıllık kuşatmanın ardından yavaş yavaş ölmesi, meselenin bir işgal ve yerleşim savaşı olduğu gerçeğine döndürülmesi, bunların hepsi oldu. Mescid-i Aksa'yı serbest bırakmaya karar verdiklerinde hareketin liderliğinde ve muzaffer tugaylarımızda hazır bulunduk.

Direniş çalışması, Gazze'de ayaklanma ve savaşlardan, Filistin'in kurtuluşuna giden uzun yolumuz üzerinde Mescid-i Aksa seli gibi büyük bir adım atmaya evrildi.

Kassam mücahitlerinin Gazze'ye giren kara kuvvetlerine karşı koymadaki etkileyici performansı, samimi inançlarının ve Kuran'a bağlılıklarının yanı sıra eğitimin kalitesini de gösteriyor.

Arap girişiminden son zirvelere kadar Arap liderliği Siyonist işgali karşısında çaresiz görünüyor.

Eğer Cezayirliler, Afganlar ve Vietnamlılar, teslim olmamızı talep eden bozgunculuk savunucularını dinleseydi, Cezayir, Afganistan ve Vietnam sömürgecilikten ve işgalden kurtarılamazdı.

Mescid-i Aksa tufanı psikolojik, askeri ve istihbarat açısından işgale zarar vermiştir ve bu yenilgi Allah'ın izniyle yakın zamanda tamamlanacaktır.

7 Ekim, terörist Siyonist işgalinin yenilgiye uğratılabileceğini kanıtlamış, Filistin meselesinin adaleti konusunda tüm dünyada farkındalık uyandırmıştır.

İşgal, aziz Gazze Şeridi'ndeki okulları, hastaneleri, camileri, kiliseleri ve hayatın her alanını hedef alarak masum insanlara zulmeden azgın bir boğaya dönüştüğünde barbarlığını ortaya çıkardı.

Arap ve İslam milleti neden direniş etrafında birleşmiyor? Batılı ülkeler de Siyonist işgale destek için yürüyüş yaptı.

49 yıllık terörist Siyonist saldırganlığın ardından, savaşçılar ve bazı liderler arasındaki şehitlere rağmen direniş gayet iyi, tünellerimiz, mühimmatımız ve silahlarımız hâlâ sağlam ve hâlâ manevra yapabiliyor, füze fırlatabiliyor ve işgalci tankları hedef alabiliyoruz. 

Hendek Savaşı'nda kuşatıldığında, Romalılar ve İran topraklarının fethini müjdeleyen yüce Elçimizin örneğini takip ediyoruz.

Kahraman savaşçılarımız, milyonlara mal olan ve son teknolojiyle donatılmış tankları, arka kapılarına küçük bir paket yapıştırıp içerideki korkakları öldürerek bir “saçmalığa” dönüştürdüler.

Hamas liderleri saldırı sırasında birçok ailesini kaybetti; Yasama Konseyi Sözcüsü Vekili Dr. Habib, şehit Ahmed Bahr ve Yasama Konseyi temsilcisi şehit kız kardeş Cemile El-'e veda ediyoruz.

Terörist Siyonist işgal, Hamas'ı ortadan kaldırma ve Gazze Şeridi'ndeki tüm nüfusu yerinden etme yönünde ilan ettiği hedeflerine ulaşamadı ve büyük kararlı kuzeyimizin maruz kaldığı her şeye rağmen kuzeydeki nüfusun çoğunluğu kuzeyde kaldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir