• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Adana Kadın Kolları'ndan Filistin'e yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gazze'de yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi için çalışmalarını hızlandıran HÜDA PAR Çukurova Kadın Kolları Başkanı Makbule Çimen, toplanan parayı ve bağışlanan ziynet eşyaları Filistin'e ulaştırılmak üzere Umut Kervanı Adana Dernek Başkanı Abidin Serin'e teslim etti.

"Filistin'de ve Gazze'deki kardeşlerimize yardımda bulunacağız"

HÜDA PAR Çukurova Kadın Kolları Başkanı Makbule Çimen, "Bizler HÜDA PAR Çukurova Kadın Kolları olarak, bağışta bulunmak istiyoruz. Kardeşlerimiz ile elbirliği yaparak bir şeyler topladık. Elimizden geldiğince Filistin'de ve Gazze'deki kardeşlerimize yardımda bulunacağız. Bu vesileyle sizlerle ulaştırmak istiyoruz oraya. Rabbim hayırlarınızı kabul ve daim eylesin."  dedi.

"Gazze için ne yapsak azdır"

Gösterdikleri hassasiyetten dolayı HÜDA PAR Çukurova Kadın Kolları temsilcilerine teşekkür eden Umut Kervanı Adana Dernek Başkanı Abidin Serin, "Bizde Gazze'ye ulaştırmak üzere topladığınız bu yardımı teslim aldık. İnşallah en kısa sürede bunu Gazze'deki yetimlere ulaştıracağız. Allah-u Tealâ hem sizden hem de bu yardımı yapanlardan razı olsun. Gazze için ne yapsak azdır. En azından safımızı belli etmek lazım. Bütün dünya devletleri Gazze'ye karşı birleşmiş ama inşallah halklar Gazze'nin yanında. Gazze için ne yapılırsa kesinlikle Allah'ın yanında kaybolmayacaktır. Allahütealâ bunun mükâfatını kat be kat verecektir." ifadelerini kullandı.

Filistin'de savaştan etkilenen siviller için HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Başkanı Sema Yarar, yardım çağrısı yapmıştı.

Yarar, Gazzeli annelerle dayanışma konusunda çağrıda bulunmuş ve Gazze'de çocuklar başta olmak üzere, savunmasız insanların açlık, susuzluk, ilaçsızlık ve daha birçok mağduriyetler karşı karşıya olduğuna dikkat çekmişti.(İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir