• DOLAR 34.201
  • EURO 37.92
  • ALTIN 2929.647
  • ...
Abdurrahman Şadid'ten Batı Şeria halkına çağrı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamas hareketi liderlerinden Abdurrahman Şadid tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi;

İşgal altındaki Batı Şeria'daki Filistin direnişi hâlâ güçlü ve işgalle yüzleşmenin her noktasında yiğitlik göstererek askerlerine ve araçlarına ağır kayıplar verdiriyor.

Bugün şafak vakti Tulkarim topraklarında ve onun devrim kampında  kahraman şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diliyoruz,

 İşgal güçlerinin kente ve kampa saldırısına göğüs geren direnişçilerin kahramanlığını, kahraman halkımızın metanetini ve halkımızın direnişçileri sahiplenmesini ve bir çözüm yolu olarak direniş seçeneğine bağlılığını saygıyla selamlıyoruz.

Halkımızı savunmak ve kutsallarımızı korumak için başlatılan Mescid-i Aksa tufanı , halkımızın tam hedeflerine ulaşıncaya ve işgal topraklardan silininceye kadar işgal altındaki topraklarımızın her yerinde yoluna devam edecektir. 

Bu işgalin ülke genelinde devam eden suçları, halkımızın haklarına olan bağlılığını ve işgal topraklarımızdan yenilgiye uğratılıncaya kadar direniş yolunu sürdürme kararlılığını artıracaktır.

Batı Şeria'nın tüm vilayetlerindeki özgür gençleri sürekli olarak harekete geçmeye, işgale hızla direnmeye, mevcut tüm araçlarla işgale karşı direnişe  katılmaya ve ne olursa olsun topraklarımızdaki varlığının maliyetini yükseltmeye çağırıyoruz. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir