• DOLAR 34.138
  • EURO 38.163
  • ALTIN 2916.794
  • ...
Kassam Tugayları'ndan darbe üstüne darbe! İşgalciler geri çekiliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşte Filistin'de son dakika son gelişmeler;

ÇOK SAYIDA  ASKERİ ARACI İMHA EDİLDİ

Ebu Ubeyde liderliğindeki İzzedin El Kassam Tugayları, Gazze'de iki farklı noktada siyonistlere ait 29 askeri aracı imha ettiğini duyurdu.

Kassam Tugayları'nın yaptığı açıklama şu şekilde:

"Bugün El Tavam, Cebeliye, Beyt Lahia ve El Zeytun bölgelerinde 29 Siyonist aracı imha ettik."

GAZZE'DE BİLANÇO AĞIRLAŞIYOR: ŞEHİT SAYISI 13 BİNE YÜKSELDİ

21:12 Gazze'deki yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, El Kassam Tugayları ile şiddetli çatışmalar sonucunda siyonist tankları Gazze'nin bazı bölgelerinde ve kuzeyinde geri çekiliyor.

20:16 Gazze'deki hükümet,işgalci rejim saldırılarında şehit olanların sayısının yaklaşık 700 kişi artarak toplam sayının, çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 13 bine yükseldiğini açıkladı

20:12 Gazze'deki hükümetin Medya Ofisinden yapılan yazılı açıklamada, işgalci rejimin  bombardımanlarında şehit olan basın mensuplarının ailelerine, yakınlarına ve tüm meslektaşlarına başsağlığı dilendi.

İşgalci rejimin Gazze'ye saldırılarında 60 basın mensubunun yaşamını yitirdiği ifade edilen açıklamada, 4'ü kadın 60 gazetecinin ismine yer verildi.

KASSAM'DAN VİDEOLU PAYLAŞIM

Kassam, Gazze'deki çatışma alanlarından yeni bir video daha paylaştı. Videoda, Kassam mücahitlerinin çok yakın mesafeden işgal tanklarını roketlerle vurduğu, bir mücahidin de tankın yanına gidip üzerine bomba koyduğu görüldü. Aynı görüntü de Kassam, öldürdükleri siyonist askerlerden kalan mühimmat ve teçhizatları da gösterdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir