• DOLAR 32.367
  • EURO 34.794
  • ALTIN 2394.918
  • ...
Gaziantep'te "Kudüs ve Aksa Tufanı" mitingi düzenleniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Gazze'de işgalci siyonist rejiminin katliamlarını telin etmek ve direnişin Aksa Tufanı operasyonuna desteklerini bildirmek üzere Gaziantep'te kitlesel miting tertip ediyor.

Siyonist işgal rejiminin, 7 Ekim'den bu yana Filistin halkına yönelik yaşattığı soykırımı protesto etmek amacıyla Gazianteplilerin yanı sıra çevre il ve ilçelerden de gelen Müslümanlar, tepkilerini göstermek için miting alanına akın etti.  

Gaziantep tur otobüsleri park alanında düzenlenen destek mitingi, ilahi sanatçıları tarafından seslendirilen ezgilerin ardından saat 13.20'de Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Yağmur altında devam eden mitingte, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Peygamber Sevdalıları Gaziantep Derneği Başkanı Muhammed Ata Yaçin bir açılış konuşması gerçekleştirecek.

Açılış konuşmasının ardından, HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, selamlama konuşması yapacak.

Mitinge katılan Filistinli yetkili Macit Ebu Hasan'ın yapacağı konuşmanın ardından İlahiyatçı Yazar Mehmet Göktaş Hoca halka hitap edecek.

Program ilahi dinletilerinin ardından okunacak dua ile sona erecek. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir