• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Arınç`tan Bakanlar Kurulu sonrası açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 Bakanlar Toplantısı sonrası Bülent Arınç açıklama yaptı. Arınç`ın açıklamalarından satırbaşları:
- BM`nin yayınladığı rapor bizi şaşırtmadı. Biz zaten buları biliyor ve her seferinde söylüyorduk. Fakat bu rapor gecikmeli bir rapordur. Önemli olan bundan sonra ne yapılacağı konusudur. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim kimyasal silahların yerinin tespit edilmesi ve imha edilmesi kesinlikle doğrudur. fakat bunların imhası 2014`ün ortalarını bulacak yani süreç zamana yayılacak bunun doğruluğuda sizin takdirinizde.

- Bugüne kadar 110 bin kişi konvensiyonel silahlarla öldü. bu durumda Esad bu silahlarla öldürmeye devam edecek. Yani bundan sonra sadece kimyasal silah kullanılmasın demek hangi vicdana sığar, hangi insan bunu kabul eder?

İMRALI MESAJI - BDP`NİN BOYKOTU
- İmralı mesajını hiç yorumlamadım yorumlamayacağım, bunu başkalarına sorun. BDP`nin yaptığı ilk boykot değildir. Fakat o küçük çocuklarımızın bu bu siyasi işlere alet edilmesi hayli üzücüdür. Siyasi partileimizin bu boykota destek vermemesi hatta boykotu yanlış görmeleri sevindirici bir gelişmedir. BDP umduğunu bulamadı beklentileri karşılanmadı.

SINIRA DÜŞEN UÇAĞI BİZ VURDUK
- Sınıra düşen helikopter sınırımızı 2 km ihlal etti. Malatya`dan kalkan F16`lar helikopteri füze ile düşürdü. Suriye bizim uçağımızı düşürdükten sonra angajman kurallarımızı değiştirdiğimizi açıklamıştık.

Bu haberler de ilginizi çekebilir