• DOLAR 32.665
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.529
  • ...
Ankara’da doğalgaz patlaması: 1 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir apartman dairesinde meydana gelen patlamada 1 kişi ağır yaralandı.

Ankara Sincan Atatürk Mahallesi Gönül Sokak'ta 4 katlı apartmanın bodrum katındaki dairede bir patlama meydana geldi.

Patlamanın yaşandığı dairede 1 kişi ağır yaralanırken, patlamanın etkisiyle apartmandaki bazı daireler, sokaktaki dükkan ve bazı araçlarda ise hasar oluştu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine doğalgaz arıza ekipleri, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İtfaiyenin yaptığı ilk incelemede patlamanın doğalgaz kaynaklı olduğu belirlendi.

Mehmet Sevim

Olayın tanıklarından Mehmet Sevim, "Olayın gerçekleştiği binada tamirat yapan biri varmış. Büyük bir patlama oldu. Dükkanda oturur iken birden büyük bir patlama oldu. Cam çerçeve aşağı indi. Etraftaki çoğu dükkan ve binada aynı şekilde hissedildi. Büyük ihtimalle gaz kaçağı veya gaz sıkışması sebebiyle patlama oldu. İçeride olan kişi ağır yaralı bir şekilde dışarı çıktı. Olay gerçekleştikten sonra ekipler hemen buraya gelerek olayla ilgili inceleme başlattı." dedi.

Arif Çelen

Olayın tanığı Arif Çelen ise, "Dükkanın içinde otururken bir patlama sesi duyduk. Patlamanın etkisiyle dükkanın camları paramparça oldu. Binanın alt katında tadilat vardı. Doğalgaz sıkışması olmuş galiba. Patlama sonucunda dükkanlar hasar gördü. Dairenin içinde bir kişi vardı. O da yaralandı. Maddi zararımız var. Ama çok şükür canımıza bir şey gelmedi." şeklinde belirtti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir