• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR İlçe Başkanı'nın Facebook ve İnstagram hesapları kapatıldı! Bakın neden?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber - Mesut Tunce

İslam ülkelerinin yöneticileri Gazze'de süregelen soykırıma karşı kör sağır ve dilsizi oynamaya devam ederken, Müslüman halk elinden geldiğince bu mazlumların yaralarına derman olmak için çabalıyor.

Bu çaba, bazen infakla, bazen boykotla, bazen de zulme uğrayan Filistin halkının sesini sosyal mecralarda duyurmakla kendini gösteriyor.

Ne var ki kendi ifsat projelerini yürütürken sürekli ifade özgürlüğünden dem vuranlar, gerçek bir ifade özgürlüğü söz konusu olduğunda en koyu sansürcü kesiliyorlar.

Siyonist rejimin Gazze'deki soykırım girişimine karşı sesini yükseltmeye çalışan sosyal medya hesapları bir bir ya kapatılıyor ya da kısıtlanıyor.

Son olarak HÜR DAVA PARTİSİ Esenyurt İlçe Başkanı Erkan Demir'in sosyal medya hesapları; "Ebu Ubeyde paylaşımı" gerekçe gösterilerek kapatıldı.

Erkan Demir yaptığı açıklamada: "Ebu Ubeyde ve Gazze içerikli paylaşımlarım gerekçe gösterilerek Facebook ve instagram hesaplarım kapatılmıştır. İnşallah yeni hesabımız ile kaldığımız yerden devam edeceğiz..." ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir