• DOLAR 32.995
  • EURO 35.801
  • ALTIN 2528.57
  • ...
Gazze Mitingi Siyonistleri ve  Destekçilerini Kudurttu “HEPİMİZ EBU UBEYDE’YİZ!”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MERKEZİ

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı'nın, "Aksa Tufanına Destek" temasıyla düzenlediği dev mitingde yapılan konuşmalarda İslam ülkelerinin liderlerine ve Müslüman halklara önemli mesajlar verildi. Platformun bir yanına Selahaddin Eyyübi posteri ve diğer yanına da Ebu Ubeyde fotoğrafı asıldı. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu da konuşmak için platforma askeri kamuflajlı Ebu Ubeyde ve askerlerini temsil eden kişilerle çıktı. Platforma asılan fotoğraflar, Ebu Ubeyde’nin sahnede temsil edilmesi ve Yapıcıoğlu’nun Hamas ve Ebu Ubeyde üzerinden verdiği mesajlar Siyonistleri ve destekçilerini kudurttu. Siyonistlerin resmi hesaplarından tutun milletvekillerine, gazetecilerine varana kadar etkinliğe dair kin kustular. Onlar yetmezmiş gibi içerideki işbirlikçileri Kemalistler, PKK’liler ve faşistler de kuduranlar kervanına katılmaktan geri durmadılar.

SİYONİSTİ, PKK’LİSİ KEMALİSTİ… HEPSİ TEK AĞIZDAN SALDIRIYA GEÇTİ

The Mossad: Satirical, Yet Awesome (Mossad hesabı)

Mossad’ın resmi sosyal medya hesabından şu mesaj paylaşıldı; “Hamas'ın Batman şehrini ele geçirmesi Batman adında bir şehir için gerçekten hayal kırıklığı yaratıyor.”

İşgalciye yakınlığıyla bilinen Haber İsrail de Yapıcıoğlu ve EBU Ubeyde’nin yer aldığı videoyu paylaşarak şu mesajı paylaştı; “Hüda Par, Türkiye / Batman..”

İşgal Ulusal Güvenlik Bakanı terörist Itamar Ben Gvir de haddini aşarak şu sözleri sarf etti; “Açık olmak gerekirse; Hamas'ı yok edeceğiz dediğimizde, bu aynı zamanda Hamas’ı kutlayanları ve onları destekleyenleri de kapsıyor. Hepsi ‘terörist’ ve yok edilmeleri gerekiyor.”

Siyonist sözde gazeteci Dean Shmuel Elmas

Hamaslı teröristlerin masum insanları öldürmesi, tecavüz etmesi, katletmesi ve kaçırmasından bir ay sonra, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koalisyon ortakları (@RTErdogan) bugün Azaddin El Kassam Tugayları üniforması giyen insanlarla bir konferans düzenledi.

Irkçı ve fitneci olarak bilinen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise görüntüleri alıntılayarak “Batman’daki Gazze mitinginde yapılan suçtur. Cumhuriyet savcılarını göreve çağırıyoruz.” dedi.

Nasuh Bektaş

Burası Batman, AKP’nin ortağı HÜDA PAR’ın mitingindeki bu üniformalı şahıslar kimdir? burada amaç nedir, Türkiye nereye götürülüyor ?

Eski HDP Milletvekili Ferhat Encu de kin kusmaktan geri durmadı. Encu şunları yazdı; “Şu rezilliğe bakın! Kürdistan asla bir selefi anlayışa teslim olmayacak. Her bir Kürdün bu karanlık odakların ne yapmaya çalıştığını bilmeli ve inançlarının sömürülmesine izin vermemeli. Bizim tek derdimiz topraklarımızı işgal edenlerden toprağımızı özgürleştirmektir. Yani Kürdistan’ın özgürlüğüdür. Çok samimilerse Filistin yakındır gitsinler bakalım. Ama dert Filistin değil herkes bunu bilmeli.

ETKİNLİĞE DESTEK VERENLER DE AZ DEĞİLDİ…

TV yorumcusu Murat Özer

Sadece İsrail'i değil, Kürtleri Siyonizmin kölesi yapmak isteyen PKK'yı da çıldırttı bu görüntü.

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin KAVAKLI

Batman halkı bugün görkemli bir duruş sergilemiş #GazzeiçinKıyamdayız demiştir. Diren Ey Gazze! Ebu Ubeyde'ler liderinin ardında saflanmış size ulaşmanın arayışındadır.

Gazeteci Cevat Niksarlı

Günün en çok paylaşılan karesi... Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Batman'da düzenlenen mitingde Ebu Ubeyde kamuflajı giymiş gençlerle sahneye çıktı.

Bu kareye tepki gösterenler tam liste:

Siyonistler

Pkklılar

Fetöcüler

Kemalistler

Ümit Özdağ ve çapulcuları

debuffer

Hüda-Par Batman'da dev bir Ebu Ubeyde posteri aşmış, Zekeriya Yapıcıoğlu da yanında Kassam Tugayları kıyafeti giyen yiğitlerle konuşma yapmış. Siyonist uşağı olup zengin olmak yerine şerefli olmayı seçen Kürtlere selam olsun!

Filistinli Gazeteci Hamad Alnajjar

Hamas'ı bitirmek istediler ama Hamas her yere yayıldı..  Burası Batman

Bedir

Batman'daki mitingte yapılan tek bir konuşma gündem olmadı / gerek de kalmadı. Sembolik mesaj yerine ulaştı. Tüm siyonistler ve yerli enikleri anlaması gerekeni anladı. Selahaddin Eyyubi'nin torunları sembolden eyleme geçtiği zaman işte o zaman onlar için sonun başlangıcı olacak!

Bu haberler de ilginizi çekebilir