• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bursalı esnaftan örnek davranış: Bir günlük gelirini Filistin'e bağışladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMAS'ın "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Gazze'yi bombardımana tutarak bebek, çocuk, genç, yaşlı, kadın demeden ve soykırım gerçekleştiren siyonist işgalci rejiminin saldırıları 36'nci gününde de devam ediyor.

İslam ülkeleri ve hatta birçok batı ülkesinde Müslümanların tepkileri sürerken ülke liderlerinden ise işgalci rejimini durduracak ciddi anlamda bir tepki ortaya konulmadı.

Bursa merkez Gürsu ilçesinde bulunan Somuncu Baba Camisinde çay ocağını işleterek ailesinin geçimini temin eden Ferdi Şengül, örneklik teşkil eden bir davranış sergiledi.

Siyonist işgal rejiminin Gazze'deki katliam ve ambargosuna duyarsız kalmayan Şengül, bir günlük gelirini Gazze'deki Müslümanlara bağışladı.

"Bir günlük kazancımı komple olduğu gibi Filistin'e bağışlıyorum"

Siyonist israil'in Filistin ve Gazze'deki Müslümanlara yapılan zulmü ve şehit olanları görünce bir şeyler yapmak istediğini belirten esnaf Ferdi Şengül,  "Şu anlık elimizden gelen budur. Bir farkındalık oluşturmak istedim. Hem kendim hem de halkın bir yardımının dokunmasını istedim. Bir günlük kazancımı komple olduğu gibi Filistin'e bağışlıyorum. Oralara gidemeyeceğimiz için elimizden gelen budur. Bunun gibi yardım ve duadan başka elimizden hiçbir şeyimiz yoktur." diye konuştu. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir