• DOLAR 32.488
  • EURO 34.888
  • ALTIN 2420.46
  • ...
Belediye'nin yeni dönem kayıtları başlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA-Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Hanım Lokalleri ve KOMEK Spor Merkezleri'nin yeni dönem kayıtları başlıyor.

 

Selçuklu, Meram, Karatay Belediyelerinin meslek edindirme kurslarını aynı çatıda birleştiren KOMEK, yeni dönemde 30 kurs merkezinde faaliyetlerini sürdürecek.

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KOMEK'in Türkiye'nin en yaygın ve başarılı kursları olduğunu belirterek, nüfusa oranlandığında KOMEK'in Türkiye'de en çok kursiyerle eğitim veren kurs konumunda olduğunu vurguladı.

 

Kurslardan mezun olanların Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika aldıklarını hatırlatan Başkan Akyürek,"Sadece güzel sanatla ilgili değil, sanayiye yönelik kurslarda da eğitimlerimiz devam ediyor. Kurslarımızdan mezun olanların iş bulma şansı daha yüksek oluyor." dedi.

 

Akyürek, Konya üniversitelerini tercih eden öğrencileri ve tüm Konyalıları KOMEK'e kayıt yaptırarak iş, sanat ve hobi sahibi olmaya davet etti. Kayıtlar 16-27 Eylül arası internette KOMEK Kursları ile Büyükşehir Belediyesi Selçuklu, Meram, Karatay, Alavardı, Mengene Hanım Lokalleri ve Spor Merkezleri'nin yeni dönem kayıtları 16-27 Eylül tarihleri arasında www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden yapılacak. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir