• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Okul müdüründen örnek davranış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

"Filistin Köşesi" adıyla hazırlanan pano ile direniş anlatılırken "Genç Selahaddinler" köşesinde ise öğrencilerin Filistin davasını anlatmak için yaptıkları çalışmalar sergileniyor.

Filistin ile ilgili bilincin arttırılması adına 3 boyutlu sinevizyon gösterimi eşliğinde seminerlerin yapılmasının planlandığı okulun kantininde ise işgal rejimine ait ürünler satılmıyor.

Okulda ayrıca yakın zamanda yapılması planlanan "Hayır Çarsısı" etkinliği ile de elde edilen gelirin Filistin yararına kullanılması hedefleniyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Akyazı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muammer Yücel, " Filistin'deki dramın görülmesi ve bu zulmün telin edilmesi için herhangi bir partiye, inanca ve gruba mensup olmak gerekmiyor. Bu zulmü tenkit etmek için insan olmak yeterlidir. Bundan dolayı dünyanın birçok yerinde her dinden ve ideolojiden insanın sokaklara dökülmesi bunun en güzel örneğidir." dedi.

Yücel, "Filistin meselesi ve güvenliği insani ve imani bir mesele olmakla birlikte aynı zamanda siyasi, tarihi ve milli bir meseledir. Bu bilinçten yoksun olmak ayıp olmakla birlikte bu meseleyi sadece Arap meselesi olarak görmek daha büyük bir ayıptır. Bu yüzden öncelikle Ülke insanımızı ve daha sonra tüm insanlığı bu arsızlığa ve hadsizliğe karşı büyük küçük demeden adım atmaya davet ediyorum." diye konuştu. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir