• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Siyonist rejim 7 Ekim'de tankla, helikopterlerle  kendi vatandaşlarını vurmuş!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist rejimin  7 Ekim'de Hamas'la  gerçekleşen  çatışmaya ilişkin tanıkların ifadeleri   işgal  birliklerinin ağır silahlarla ayrım gözetmeksizin kendi vatandaşlarına ateş açtığını ve bu durumun potansiyel olarak çok sayıda siyonistin  ölümüyle sonuçlandığını ortaya çıkarmıştı. 

Festival alanında bulunan Danielle Rachiel güvenli bir yere doğru giderken işgal rejiminin güvenlik güçlerinin  İbranice bağırıncaya kadar doğrudan aracına ateş ettiğini açıkladı. 

 Yedioth Aharanoth'ta  şu ifadelere yer veriliyor: "Pilotlar, işgal edilen karakollarda ve yerleşim yerlerinde kimin terörist, kimin asker ya da sivil olduğunu ayırt etmedi... Binlerce teröriste yönelik ateş gücü ilk başta çok yüksekti. Bir süre sonra pilotlar saldırıları yavaşlatmaya ve hedefleri dikkatlice seçmeye başladı..."

Apaçi helikopter pilotları, hedeflere dair istihbarat olmadan sürekli ateş ettiklerini itiraf ederken, tank mürettebatına, içeride potansiyel olarak siyonist rehinelerin olup olmadığına bakılmaksızın evleri bombalamaları emredildi.

Güçlü bir patlayıcının patlamasıyla yıkılan bir evin enkazının altında bulunan siyonistlerin  cesetlerinin tank mermilerinden kaynaklandığı ortaya çıktı. İşgal rejiminin  güvenlik güçleri, Hamas'ın silahlı elemanları  zannettikleri kaçan siyonistlere  de ateş açtı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir