• DOLAR 34.104
  • EURO 38.091
  • ALTIN 2841.83
  • ...
FHKC'den Filistin yönetimine ABD çağrısı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi'nden yapılan açıklamada, 

''Filistin Halk Kurtuluş Cephesi, Otoritenin liderlerine Amerikalı yetkilileri tamamen boykot etmeleri ve elleri çocukların, kadınların ve yaşlıların kanına bulanmış bu suçluların öne sürdüğü hiçbir teklif veya girişimle ilgilenmemeleri çağrısında bulunuyor.

Cephe, Gazze Şeridi'ndeki Siyonist varlığın Amerikan yönetimiyle tam ortaklık ve koordinasyon içinde işlediği korkunç suçların, otoritenin liderliğinin davranışını halkımızın fedakarlık düzeyine, ölçeğine yükseltmesini gerektirdiği çağrısında bulunmaktadır.

Cephe, Amerika'nın Gazze Şeridi'nde yeni bir varlık oluşturma veya Gazze Şeridi'ni Filistin halkının iradesi ve kabulünden uzak bir yönetime teslim etme planlarının halkımız tarafından reddedildiğini ve boşa çıkarılacağını değerlendirerek, çağrıda bulunuyor: Yetkililerin Filistin halkına düşman olan bu planlarla uğraşmamasını talep ediyoruz.

Cephe, Filistin halkına yönelik saldırganlığına işgalciyle birlikte katılan ve onu uluslararası alanda yasaklanmış en güçlü silahlarla siyasi ve askeri olarak destekleyen Amerikan yönetiminin hedef alınması gerektiğini yineliyor.  Tıpkı Siyonist oluşum gibi ve onu boykot etmek ve herhangi bir yetkili ile herhangi bir görüşmeyi engellemek yalnızca Otoritenin liderliğine bağlıdır. Bu toplantıların devamı,  düşmanca pazarlama planlarının yasalaştırılmasıyla aynı anlama gelecektir.''

Bu haberler de ilginizi çekebilir