• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne siyonist ürünlerine boykot çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye’de birçok belediye ve resmî kurumlar siyonist mallarına yönelik boykot kararları almaya başladı. Bu kapsamda Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü işgal çetesinin mallarını okullarda yasakladı.

Diyanet-Sen Siirt Şube Başkanı Hamit Evin, büyük takdir toplayan davranışı, Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden de beklediklerini belirtti.

Evin, din görevlileri olarak siyonistlerin mallarını boykot kararı aldıklarını, boykota Siirt Belediyesi sosyal tesislerinin de katıldığını ve her kesimden bu karara destek verildiğini, en son Mardin Milli Eğitim Müdürlüğünün de aldığı kararı takdir ettiğini söyledi. 

Boykotun tüm kamusal alanlarda uygulanmasını talep ettiğini belirten Evin, bu talebe Siirt il Milli Eğitim Müdürlüğü'nü de acilen uymaya davet ettiklerini belirtti.

Son olarak Siirt Üniversitesi'nden de işgal rejiminin mallarını ve ona destek veren firmaların mallarına boykot kararı alındığına ilişkin bir açıklama geldi.

Siirt üniversitesinden yapılan açıklamada, Siirt Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı  ile İktisadi İşetme bünyesindeki tüm tesislerde israil menşeli ürünler ve israile destek verdiği bilinen markalar satılmamaktadır." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir