• DOLAR 32.274
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2470.94
  • ...
HÜDA PAR Şırnak İl Kongresi gerçekleştirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Şırnak 4. Olağan Kongresi, HÜDA PAR Genel Başkanı yardımcıları M. Hüseyin Yılmaz, Şehmuz Tanrıkulu ve Mahmut İrtem'in katılımı ile gerçekleştirildi.

Şırnak İl Başkanı Emcet Yalçın, yeniden il başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Kongre, Abdusselam Osal'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Divan kurulunun seçilmesinin ardından İl Başkanı Emcet Yalçın açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasında teşkilatına teşekkür eden Yalçın, "3 yıllık dönemde ben ve teşkilatlarımla birlikte en güzel şekilde üzerimize düşen vazifeyi yapmak için gayret içinde olduk. Huzurunuzda bu dönemde azimle çalışan teşkilatlarımıza ve üyelerimizi tebrik ediyorum. Bu 3 yıllık süre içerisinde zorlu dönemlerden geçtik. Salgın, sel ve deprem felaketleri ile ülke olarak uğraşmak zorunda kaldık. Şuan özellikle gündemimiz olan ve kanayan yaramız Filistin'in içinde bulunduğu durum hepimizi üzmektedir. Bu 3 yıllık dönem içerisinde teşkilatlarımızı en aktif şekilde, halkımızın maslahatına uygun her türlü çalışmada yönlendirmede bulunduk. Bu çalışmalarda genel merkezimizin talimatları ile hep birik olduk. Bundan sonra da inşallah hep birlik olacağız.  Köy köy, ev ev dolaşarak vatandaşlarımıza giderek, sorunlarını ve sıkıntılarını dinledik. Gücümüz nispetinde çalışmalarımızı sürdürdük." dedi.

Divan kuruluna sunulan mali ve faaliyet raporlarının kabul edilmesi sonrası kullanılan oylar sonrası mevcut başkan Emcet Yalçın, güven tazeleyerek yeniden il başkanlığına seçildi.

Kongreye, Parti Genel Başkanı yardımcıları M. Hüseyin Yılmaz, Şehmuz Tanrıkulu ve Mahmut İrtem'in yanı sıra Parti temsilcileri, STK temsilcileri, üye ve gönüllüler katıldı.

 Kongre, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir