• DOLAR 32.285
  • EURO 34.711
  • ALTIN 2394.007
  • ...
Yetimler Vakfı'ndan bombardıman altındaki Gazze halkına yemek desteği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

7 Ekim tarihinden bu yana devam eden saldırılarla Gazze'nin büyük bir bölümü harabeye dönerken güvenli yerlere sığınan savunmasız siviller dünya Müslümanlarının gönderdiği yardımlarla hayat mücadelesi veriyor.

Yetimler Vakfı, vahşetin yaşanmaya başladığı ilk günden bu yana her gün düzenli olarak Gazzeli Müslümanlara sıcak yemek dağıtırken, gıda kolisi ve ilaç tedariki için de çaba harcıyor.

Hayırseverlerin gönderdiği yardımları Filistinlilere ulaştıran Yetimler Vakfı, katliamlardan kurtulanlara sıcak yemek dağıtmaya devam ediyor.

Yetimler Vakfı, her gün düzenli olarak yemek fabrikasında hazırlattığı gıdaları aile sayısına göre taksim ederek yine gönüllüler aracılığıyla siyonist vahşetin mağdurlarına dağıtıyor.

Yetimler Vakfı'nın savaşın başladığı günden bu yana her gün aralıksız halka sıcak yemek desteği sunduğunu ifade eden Vakıf Gönüllüsü Filistinli, şu şekilde konuştu:

"Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Bugün 31 Ekim 2023. Siyonistlerin Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları altında, savaşın her günü aralıksız şekilde Gazze Şeridindeki halka yemek desteği sunan Yetimler Vakfı'na teşekkür ederiz. Rabbimizden yapılan yardımları kabul etmesini diliyoruz. Rabbim malınıza bereket katsın ve bu yaptıklarınızı hayır terazinize eklesin. Alemlerin Rabbi olan Allah'a hamd olsun." (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir