• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Türkiye’de boykot seferberliği RAFLARDA  SİYONİST İSTEMİYORUZ
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ZEKİ ARAS / DOĞRUHABER

İşgalci terör şebekesi, Gazze’ye yönelik başlattığı katliam saldırılarını sürdürüyor. Bir aydır aralıksız olarak havadan ve denizden son birkaç gündür de karadan Gazze’ye yönelik gerçekleştirilen saldırılarda binlerce çocuk ve kadın şehit olurken toplam şehit sayısı on bini geçti. Hastane, okul, mülteci kampı dâhil olmak üzere hedef gözetmeksizin gerçekleştirilen saldırılara ülkelerden bugüne kadar etkili ve siyonisti durduracak hiçbir adım atılmazken vatandaşlardan anlamlı boykot tepkileri geldi. Türkiye başta olmak üzere dünya genelinde Siyonist ürünlere ve de siyoniste destek veren ürünlere yönelik küresel boykot kampanyası başlatıldı.

SOSYAL MEDYADAN BOYKOT ÇAĞRILARI

Siyonist rejimin saldırıları sonrası sosyal medya üzerinden sürekli olarak boykot çağrıları yapan vatandaşlar, geçtiğimiz gün de #RaftaSiyonistİstemiyoruz etiketiyle boykot çağrılarını yineledi. Etikete yazan binlerce sosyal medya kullanıcısı belediyelere, firmalara, zincir marketlere çağrıda bulunarak boykota destek vermeleri istendi. Yapılan çağrılar sonrası birçok firma ve belediye Siyonist ürünleri raflardan indirme kararı aldıklarını duyurdu. Sosyal medyada etikete yazılan boykot mesajlarından bazıları şöyle;

“Siyonist çeteleri besleyen markaları boykot etmenin ticarî götürüleri olacak elbette. Hiç sorun değil.  Zira değil mi ki biz, müşrikleri boykot etme emrini veren âyette "Allah sizi dilerse fazlından zenginleştirecektir" buyuran Kur'an'a inanıyoruz.”

“Alma! Satma! Sponsor olma! Soykırıma destek olma! İçmezsen, giymezsen, kullanmazsan ölmezsin! Alırsan insanlık ölür!”

“Rafların silah deposu, paketli gıdaların mühimmat olmasını istemiyoruz!

"Mala, dinara, dirheme tapan helak oldu" diyen Peygamber a.s'ın hadisi bize şunu anlatıyor; maddeperest helak oldu, olacak. İsrail'den daha çok mal mülke tapan yok. Boykot, hepsini helak edecek biiznillah kardeşlerim.”

BELEDİYELERDEN BOYKOT SEFERBERLİĞİ

Boykot çağrıları karşılıksız kalmadı ve belediyeler sosyal medya üzerinden açıklama yaparak boykota katıldıklarını duyurdular. Sürekli olarak artan boykot listesine şu ana kadar en az 30 il ve birçok ilçe dahil oldu. Belediyeler sosyal tesislerdeki Siyonist ürünleri raflardan indirme kararı aldı. İşte o belediyelerden bazıları ve yaptığı açıklamalar…

Samsun Belediyesi

Filistinli kardeşlerimizin yanındayız! Samsun Büyükşehir Belediyemize ait sosyal tesislerde İsrail destekli ürünlerin satışı YASAKLANMIŞTIR! Tüm kamuoyuna duyurulur.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Ordu, Filistin'in Yanında! Ordu Büyükşehir Belediyemize ait tesislerimizde ve sosyal marketimizde İsrail destekli ürünlerin satışı ve dağıtımı YASAKLANMIŞTIR.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet SEKMEN

Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. İşgalci ve terör devleti zalim İsrail’in ülkemizde satmış olduğu tüm ürünleri boykot ediyoruz. Belediyemize ait iştirak ve tesislerimizde, İsrail’e ait markaların ürünleri satılmamaktadır.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi

Filistinli kardeşlerimizin yanındayız… Belediyemize ait sosyal tesislerimizde İsrail’e ait ürünler, saldırıların ilk gününden beri satılmamaktadır.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer

Evliyalar Şehri Aksaray olarak Filistin'in yanındayız. Belediyemize ait sosyal tesislerimizde işgalci İsrail'e ait markaların ürünlerine yer yok. Zalimliğe ve haksızlığa karşı duruşumuz net.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim AŞGIN

Filistinli, Gazzeli kardeşlerimizin hem fiili hem kavli yanlarındayız. 8 Sosyal Tesisimizde israil ürünlerini servis etmiyor, #BoykotaDevam diyoruz.

Yozgat Belediyesi

İsrail Ürünlerine HAYIR! Belediyemiz Sosyal Tesislerinde Filistin'de ki Müslüman kardeşlerimize zulmeden işgalci İsrail'e ait markaların ürünleri satılmamaktadır.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce

Kamuoyuna duyurulur. Saldırıların ilk gününden itibaren işgalci İsrail’e ait markaların ürünleri Belediye iştirak ve tesislerimizden kaldırılmıştır. Dualarımız ve kalplerimiz Filistin’deki kardeşlerimizle beraber…

Bingöl Belediyesi

Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Katil İsrail’in ürünlerini satmıyor ve kullanmıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı boykot kampanyalarına destek olmaya; İsrail mallarını boykot etmeye davet ediyoruz.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz

Balıkesir #Filistin'in yanında! Büyükşehir Belediyemize ait sosyal tesislerde İsrail destekçisi markalara yer yok.

Afyonkarahisar Belediyesi

Sosyal Tesislerimizde #Boykot Var! Belediyemiz Sosyal tesislerinde #İsrail menşeli ürünler satılmamaktadır.

Ağrı Belediyesi

Nuh’un Kenti #Ağrı, Filistin'in yanında! Ağrı Belediyesi’ne ait tesislerde işgalci İsrail'e ait markaların ürünlerine yer yok. Zalimliğe ve haksızlığa karşı duruşumuzu sürdürüyoruz.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları

Zulme giden her destek, daha büyük zulmü doğurur. Biz bu zulmü kabul etmiyoruz ve Belediyemize bağlı sosyal tesislerimizde katil İsrail malı ürünlerin satışını durduruyoruz.  Siz kıymetli hemşehrilerimizi de bu zulme sessiz kalmayarak İsrail malı ürünleri boykot etmeye davet ediyorum.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi

Sosyal marketlerimizde boykot var. Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait tesislerimizde ve sosyal marketlerde İsrail destekçisi firmaların ürünlerinin satışı ve dağıtımı yasaklanmıştır

İstanbul-Esenler Belediyesi

Siyonist İsrail’in Gazze’deki soykırımına sessiz kalan ya da destek veren bütün kuruluşların, belediyemize bağlı tesislerimizdeki tüm sözleşmeleri iptal edilmiştir.

İstanbul Bağcılar Belediyesi

Sosyal tesislerimizde İsrail menşeili hiçbir ürün satılmamaktadır. Filistin’in yanındayız.

İstanbul-Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

Filistin'in yanında, zalimlerin karşısındayız. Belediyemize ait tesislerde işgalci İsrail'e ait markaların ürünleri satılmamaktadır.

İstanbul-Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır

Sosyal tesislerimizde İsrail menşei ürünler satılmamaktadır. Komşularımızın bilgisine...

İstanbul-Beyoğlu Belediyesi

Filistin'in yanındayız. Saldırıların ilk gününden itibaren Belediyemize ait tesislerde İsrail’e ait markaların ürünleri SATILMAMAKTADIR.

İstanbul-Ümraniye Belediyesi

İşgalci İsrail'in karşısında Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Ümraniye Belediyesi olarak sosyal tesislerimizde işgalci İsrail'e ait tüm markaların ürün satışları kaldırılmıştır. Dualarımız da gönüllerimiz de Filistinli kardeşlerimizle...

BOYKOT HIZLA YAYILIYOR

Belediyelerin başlatmış olduğu boykot büyüyerek devam ediyor. Şu ana kadar Türkiye’nin yarısında belediye tesislerinde Siyonist ürünlere boykot uygulanıyor. Haber için birkaçını buraya alsak da haberimizi yazdığımız sırada ve sonrasında da boykota katılımı sürdüren çok sayıda belediye oldu. Belediyelerin yanı sıra birçok üniversite ve ünlü firma raflarından Siyonist ürünleri kaldırdıklarını ilan etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir