• DOLAR 32.516
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2437.623
  • ...
HÜDA PAR Ankara Gençlik Kolları: Hayatın her alanına Filistin gündemini taşıyoruz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin gündemiyle çalışmalarına devam eden HÜDA PAR, genel merkez, il, ilçe ve gençlik kolları düzeyinde birçok etkinlik yapıyor.

HÜDA PAR Ankara Gençlik Kolları tarafından Cebeci Tren İstasyonu önündeki trafik ışıklarında Gazze'de yaşanan soykırıma dikkat çekmek için pankartlar açıldı.

Düzenledikleri etkinlik hakkında bilgilendirmede bulunan HÜDA PAR Ankara Gençlik Kolları Başkanı Murat Günaydın, "PAR Ankara İl Gençlik Kolları olarak, bugün Ankara'mızın Cebeci semtinde, Dikimevi ışıklarda Gazze temalı döviz etkinliği gerçekleştirdik. Etkinliği gerçekleştirmemizdeki temel amacımız vatandaşlarımızda Gazze hassasiyetini oluşturmak. Vicdanları bir nebze de olsa harekete geçirmek. Bildiğiniz gibi 7 Ekim'de başlayan Aksa Tufanı'ndan bu yana siyonist işgalci çete Gazze'de bir soykırım uygulamakta, kardeşlerimizi katletmekte ve bunu pişkin bir tavır sergileyerek sürdürmektedir. Şu ana kadar 9 binden fazla sivili şehit etti. Bu şehit sayısının yaklaşık 4 binini çocuklar ve yine yaklaşık 3 binini ise kadınlar oluşturmaktadır. Bu kadar vahşi bir katliam sergilemesine rağmen İslam düşmanları israilin safında bir araya gelirken maalesef Filistin'in yanında cılız birkaç ses dışında bir şey göremiyoruz." dedi.

"Vatandaşlarımızın gösterdiği hassasiyeti devlet yetkililerinden bekliyoruz"

Son olarak, Günaydın, "Vatandaşlarımızın çoğu üzerine düşeni yapıyor ama maalesef devlet erkanından birkaç kelam dışında fiili herhangi bir adım görmedik. Dün itibariyle ülkemizin çoğu belediyesi sosyal tesislerdeki israil ürünlerini boykot etse de bakanlıklarımızın israil ile ikili ilişkileri devam etmekte ve maalesef halen ülkemizden israile düzenli kargo uçakları ve gemilerle malzeme gitmektedir. Vatandaşlarımızın gösterdiği hassasiyeti devlet yetkililerinden bekliyoruz ve israil ile ilişkileri sonlandırma çağrımızı yineliyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir