• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Diyarbakır'da kaldırım işgalleri için zabıtadan ortak çalışma
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla gerçekleştirilen denetimlerle ilçenin estetiğine zarar veren ve görüntü kirliliği oluşturan kaldırım ve sokak işgallerine karşı her türlü önlemin alındı.

Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı saha ekipleri, Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışma yaparak, ilçenin imajına zarar veren ve günlük yaşamı olumsuz etkileyen yol ve kaldırım işgalleri için dört koldan çalışma yürütüldü.

Gerçekleştirilen denetimlerle kaldırım ve yollardaki eşyalar, park edilen araçlar kaldırıldı. Çevreyi rahatsız eden seyyar satıcıları uyaran zabıta ekipleri, vatandaşların geçiş güzergahını engelleyen esnafları da kurallara uymak için bilgilendirdi.

Bağlar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşlardan gelen şikayet ve talepler üzerine düzenli olarak gerçekleştirilen denetimlerin artırıldığına dikkat çekildi.

Belediyenin açıklamasında, "Yaya geçişlerini zorlaştıran, ilçemizin estetiğine zarar veren ve görüntü kirliliği oluşturan yol ve kaldırım işgallerine karşı her türlü önlemi almaya devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle beraber gerçekleştirdiğimiz ortak çalışmayla esnaflarımıza ve seyyar satıcılara, kurallara uymaları konusunda gerekli uyarılar yapıldı. Amacımız ilçemizde vatandaşlarımızın huzurlu bir yaşam sürmesi için gerekli imkan ve koşulları sağlamaktır. Göreve geldiği günden beri vatandaşlarımıza hizmet için tüm gücüyle mücadele eden Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla bu çalışmalarımız devam edecektir." dedi. (İLKHA) 











Bu haberler de ilginizi çekebilir