• DOLAR 32.268
  • EURO 34.709
  • ALTIN 2395.409
  • ...
Şırnak Müftülüğü tarafından Filistin yararına kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal rejiminin Filistin’e yönelik sürdürmekte olduğu vahşi saldırılar neticesinde oluşan ağır tahribat ve mağduriyetleri giderme adına başlatılan yardım çalışmaları çerçevesinde, Şırnak İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı, merkez Sanat Sokağı’nda yardım kampanyası düzenledi.

Gelirinin Filistin'e gönderileceği kermeste, İl Müftülüğü Kur’an Kursu hocaları, öğrencileri ve kadınların hazırladığı yemek, tatlı ve el işleri satışa sunuldu. 3 gün boyunca açık olacak yardım kampanyasında toplanan gelirler, Filistin’e ulaştırılacak.

Kermes gelirinin tamamı Filistin'e gönderileceğini belirten Şırnak İl Müftülüğü Şube Müdürü Halit Kılınç, "Şırnak il müftülüğü ve Türkiye diyanet vakfı Şırnak şubesi olarak, Filistin'deki kardeşlerimiz için 3 gün boyunca gıda kermesi düzenledik. Şırnak halkımızı bu Filistin'deki kardeşlerimize bir nebze olsun destek olmaları için kermesimize bekliyoruz. 3 gün boyunca buradayız. Kuran kursu hocalarımız ve imamlarımız evlerinde yaptığı yöresel yemekleri ve pastaları getirerek katkıda bulundurlar. Halkımızı da buraya bekliyoruz. Hem yemeğinizi yiyin hem de Filistin'deki kardeşlerimiz için destek olun. Bir nebze olsun kardeşlerimizin acılarını hafifletelim, halkımızı bekliyoruz. Filistinli kardeşlerimize yardımcı olmak için burada olacağız. Buradan elde edilecek olan gelirlerin tamamı Filistin'deki kardeşlerimize gönderilecektir." dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir