• DOLAR 32.721
  • EURO 35.187
  • ALTIN 2445.028
  • ...
Hamaney'den çağrı: İsrail'e petrol satmayın, ticaret yapmayın!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İran'ın Dini Lideri Seyyid Ali Hamaney, üniversite ve lise öğrencilerini kabul etti. Hamaney öğrencilere yönelik konuşmasında Filistin'de yaşananlara değindi. Hamaney'in açıklamaları şöyle;

Bir aptal çıktı, İngiltere’de insanların yaptıkları gösterileri İran organize etti diyor. Londra ve Paris Besic’i mi yaptı bu gösteriyi?  Çok geçmeden nihai zafer Filistin milletinin olacaktır. İslam ülkeleri Siyonist rejim ile ekonomik işbirliği yapmamalıdır. Siyonist rejime petrol ve gıda ihracatının yolu kapatılmalıdır.  Batılıların utanmaz tavırlarından bir diğeri de Filistinli savaşçıları terörizm ile suçlamalarıdır.

Siyonist rejime indirilen darbe telafi edilemez bir darbedir.  Siyonist rejim artık çaresiz ve kafası karışık durumdadır. Kendi halkına da yalan söylüyor. Filistinlilerin ellerinde bulunan esirlerle ilgili endişe duydukları açıklamaları da yalandır.

Siyonist rejim şokta, ne yapacağını bilemeyecek durumdadır. Ne yapması gerektiğini bilemiyor, panikle bir şeyler yapıyor. Eğer Amerika’nın yardımı olmasaydı ve olmayacaksa Siyonist rejim birkaç güne mutlaka felç olacaktır.

Bu haberler de ilginizi çekebilir