• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Sanayide "kış bakımı" yoğunluğu yaşanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Sanayi Sitesi'nde, araçların kış bakımı yoğunluğu yaşanıyor. Havaların soğumaya başladığı bugünlerde araç sahiplerini araçlarının kışlık bakımlarını ihmal etmemeleri konusunda uyaran uzmanlar, kış aylarında araç bakımlarının önemine dikkat çekiyor.

Araç bakımlarının ihmal edilmesinin büyük bir sorun oluşturabileceğine işaret eden uzmanlar, araç bakımlarının zamanında ve aksatılmadan yapılması gerektiğini ifade etti.

Metin Baran

"Antifriz ve yağ bakımı unutulmamalı"

Sürücülerin araçlarının bakımı ihmal etmemeleri tavsiyesinde bulunan oto bakım ustası Metin Baran, "Sürücüler araçlarının kışlık bakımları için muhakkak sanayiye uğramaları gerekiyor. Antifrizdir, yağdır, hava, yağ filtresidir bunların yapılması lazım. Yoksa büyük sıkıntılara yol açabilir. Kış ayına girdik. Antifriz için gelen çok kişi var. Aracın kışlık bakımı yapılmadığı zaman motor patlar. Sürücüler muhakkak antifriz ve yağ bakımını yapmaları lazım." dedi.

Bayram Bilben

"Bakımı yapılmayan araçlar yolda kalır"

Bir diğer oto bakım ustası Bayram Bilben, "Kış ayına girdik. Sürücüler araçlarını bakıma getiriyorlar. Aracın genel bakımı yapılması lazım. Triger seti, lastik, yağ bakımı, at bakımların yapılması lazım. Bakımı yapılmayan araçlar yolda kalır, maddi sıkıntı yaşanır. Bu sıkıntıların yaşanmaması için bu önlemler alınması lazım." diye konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir