• DOLAR 32.717
  • EURO 35.452
  • ALTIN 2484.947
  • ...
AK Parti'nin İstanbul adayı o bakan mı?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eğilmez: Erdoğan Yerlikaya'yı hazırlıyor
Ekonomist Mahfi Eğilmez, “Kanımca Erdoğan, Yerlikaya’yı İstanbul Belediye Başkanlığı adaylığına hazırlıyor ve her ikisi de bu seçimi kazanmanın yolunun Atatürk vurgusundan geçtiğini biliyor ve bunu uyguluyor” dedi.

İstanbul'da Yerlikaya, Ankara'da Gökçek
MAK Araştırma şirketinin başkanı Mehmet Ali Kulat, AK Parti'nin Ankara ve İstanbul adaylığı için öne çıkan isimlerin açıkladı. "AK Parti’nin İstanbul adayı kuvvetle muhtemel İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara adayı yine kuvvetli bir ihtimal Osman Gökçek" iddiasında bulundu.

İl Başkanı en güçlü adaydı ama...
Son günlere kadar AK Parti'nin İstanbul için en güçlü adayının İl Başkanı Osman Kabaktepe olduğunu, ismi geçen diğer adaylardan önde olduğunu belirten Mehmet Ali Kulat, "Son günlerde değişti. AK Parti'nin İstanbul adayı kuvvetle muhtemel ki İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya" dedi. 

Ankara'da Altınok ve Tiryaki'ye rağmen...
AK Parti'nin Ankara adaylığı için Turgut Altınok ve Veysel Tiryaki isimlerinin konuşulduğunu anlatan anketçi Mehmet Ali Kulat, "Ancak ben Osman Gökçek'in çok şanslı olduğu kanaatindeyim, eğer aday gösterilirse. Sebebi de şu; Birincisi gençliği, AK Parti'nin sıkıntı çektiği genç seçmene ulaşabiliyor. İkincisi Melih Gökçek, Mansur Yavaş'a karşı hiç seçim kaybetmedi. Onun üzerine gençlik aşısıyla iş başka bir yere evrilebilir" dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir