• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Erkılınç: İlan parasına bağlı basın istemiyoruz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, berberinde Dijital Medya Koordinatörü İdris Çam, Özel kalem ve Kurumsal İletişim Müdürü Oğuz Akçakoca ile birlikte, Basın Konteynırı ziyaret ederek, Gazete sahipleri ve çalışanlarla bir araya geldi.

Yerel basın temsilcileriyle yapılan durum değerlendirmesinin ardından açıklamada bulunan Genel Müdür, Erkılınç, “İlan parasına bağlı basın istemiyoruz. Karşımızda basın olsun istiyoruz.” dedi.

Erkılınç, “Basın İlan Kurumu Malatya’ya ve deprem bölgesindeki şehirlere çok özenle yaklaşmaktadır. Hakikaten deprem bölgesi olması hasebiyle bütün kurallarımız 31 Aralık 2023 tarihine kadar esnetilmiştir. İnşallah 31 Aralık‘a kadar sizler de toparlarsınız. Tekrar yönetmeliğimiz çerçevesinde sizlerle yeniden bir araya geliriz. Bu arada sizlere karşı herhangi bir yaptırımımız yoktur. Kadro takibi, baskı takibimiz yok. Dolayısıyla buradaki gelen imkânları da sizlerden istirhamımız, dijital medyaya yatırım olarak değerlendirmenizdir. İnternet medyasında gelecek var. Yapabiliyorsanız yazılı basını da sürdürün. Devam ettirin. Ama maliyetlerden şikayetçi iseniz, kâğıt bulamıyorsanız, matbaa maliyetleri size çok ağır geliyorsa, bize çok yük oluyor diyorsanız size yeni bir imkân ortaya çıktı. İnşallah internet medyasıyla, nitelikli bir haber sitesi oluşturmakla Malatya basınının o köklü geleneğini sürdürürsünüz.” ifadelerini kullandı.  (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir