• DOLAR 32.236
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2412.192
  • ...
Dikili Belediyesi memur alımı yapacak! Peki başvuru şartları neler?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İzmir'in Dikili Belediye Başkanlığından yayımlanan ilana göre, 2 Tahsildar ve 2 Zabıta Memuru alımı yapacağını duyrdu. İlanda belirtilen lisans bölümlerinin birinden mezun olmak şartı gerektiriyor. Peki başvuru şarltarı neler? İşte ayrıntılar...

KPSS şartı var mı? 

KPSS 3 puan türünden en az 70 almış olmak gerekiyor.

Başvuru yeri, şekli ve zamanı!

Adayların, sözlü sınava katılabilmeleri için;

a) Başvuru formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmaları, istenilen diğer belgelerle birlikte 06/11/2023 gününden 10/11/2023 günü mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 09:00-17:00 arasında) Cumhuriyet Mahallesi 313 Sokak No: 22 Dikili/İZMİR adresindeki Dikili Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla başvuruda bulunmaları gerekmektedir. (Geciken postalardan Belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)

b) Elektronik ortamda yapılan başvurular, istenilen belgeler eklenmek suretiyle, başvuru tarihleri içerisinde Belediyemizin personel@izmir-dikili.bel.tr mail adresine yapılacaktır.

c) Zabıta memuru kadrolarına başvurular şahsen yapılacak olup, adaylar yukarıda belirtilen tarihlerde boy ve kilo ölçümleri yapılmak üzere Cumhuriyet Mahallesi 313 Sokak No: 22 Dikili/İZMİR adresinde bulunan, Dikili Belediyesi hizmet binasına istenilen belgelerle birlikte şahsen müracaat ederek başvurularını yapacaklardır. Posta ve diğer şekillerde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Boy ve kilo ölçümleri Belediyemiz binasında yapılacaktır.

d) Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

e) Postadaki gecikmeler ve duyuruda belirtilen süre içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

İlanın ayrıntılarına ulaşabilmek için tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir