• DOLAR 32.987
  • EURO 35.364
  • ALTIN 2455.639
  • ...
Ebu Ubeyde: “Bizim için savaşmayın…” YARDIM ARAÇLARINIZI HAREKETE GEÇİRİN
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Faruk Kuzu/ Doğruhaber

İslami Direniş Hareketi HAMAS’ın Sözcüsü Ebu Ubeyde İslam Dünyası ve Arap liderlerine seslendi.

Ebu Ubeyde konuşmasında: “Arap liderlerine şunu söylüyoruz: Sizden ordularınızı hareket ettirmenizi istemiyoruz. Sizi sadece, düşmanın baskısına rağmen yardım araçlarını harekete geçirmeye çağırıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kuşatma, açlık, susuzluk ve karanlık ile imtihan olan Gazze’nin yiğit insanları KARANLIĞIN ŞERRİR TERÖRİSTLERİ tarafından ölüme doğru sürüklenirken 57 İslam beldesinin liderlerinin sus pus bir vaziyette kanı ve gözyaşını sadece izlemekle yetinmelerini, acizliklerini yüzlerine şamar gibi indiren Ebu Ubeyde’nin güçlü sesi Ümmet için yeni bir soluk olmaya doğru gidiyor.

Müslüman gençliğin yeni idolü haline gelen Ebu Ubeyde’nin bu çağrısı liderler bazında her ne kadar bir karşılık bulmasa da insanların şu soruları sormasına yol açtı:

“Bu liderler kimin kuklası, bu liderler kimin hesabına çalışıyor? Bu liderler neden Filistin’in çığlığına duyarsız kalıyor?”

Ve belki de en önemli soru şu oldu:

“Ümmet bu satılmış, uşak ve hain liderlerden ne zaman kurtulacak?”

Ebu Ubeyde: Siyonistlerin Yenilmez, Doğa Üstü Ordu Yalanları Bitti

İzzettin Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde canlı yayında konuşarak önemli mesajlar verdi.

El Kassam Tugayları'nın askeri sözcüsü Ebu Ubeyde, Cumartesi günü yaptığı sesli ve görüntülü konuşmada Siyonizm'in yenilgi döneminin başladığını doğruladı

“Düşmanın sözde askeri ve istihbarat üstünlüğü dönemi sona erdi. ” dedi.

Ebu Ubeyde: "Kara işgali tehditlerini her gün tekrarlayan düşmana sesleniyorum: Yeni ölüm türlerini tatmanızı bekliyoruz!" dedi.

Ebu Ubeyde “Esirler konusunda anlaşmaya varma fırsatı vardı ama işgal bunu erteledi. Esirlerinin çektiği acıyı umursamadı.”

Ebu Ubeyde "Arap liderlerine sesleniyorum. Yardımları Arap topraklarına taşıyamayacak kadar mı çaresizsiniz?"

Ebu Ubeyde konuşmasında: Arap liderlerine şunu söylüyoruz: Sizden ordularınızı hareket ettirmenizi istemiyoruz. Sizi sadece, düşmanın baskısına rağmen yardım araçlarını harekete geçirmeye çağırıyoruz.” ifadelerini kullandı.

"Deniz komandolarımızın Zikim Üssü'ne düzenlediği baskında sadece 3 mücahidimiz vardı. İşgalciler, 10 mücahit öldürdüğünü ilan ederek yalan söyledi."

“BİR MÜCAHİDİN ÖNÜNDEN KAÇIŞIP DAĞILDILAR”

Kassam Tugayları Sözcüsü #EbuUbeyde: “Selam olsun milletimize ve şehitlerine! İşgalin saldırganlığı ve Holokost katliamları gerçekleştirmesi, yaşadığı büyük acının işaretinden başka bir şey değildir. Bir mücahidin 3 aracı imha ettiğini, içindekileri öldürüp yaraladığını, düşmanın da bir ordunun önünden kaçar gibi onun önünden kaçtığını gördük.”

Ebu Ubeyde, yenilmez, doğaüstü ordu, Merkava tankı gibi yalanların bittiğini ilan etti.

Ebu Ubeyde'den kara işgali planlayan siyonist rejime:

Yeni ölüm türlerini tatmanızı bekliyoruz!

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, "Kara işgali tehditlerini her gün tekrarlayan düşmana sesleniyorum: Yeni ölüm türlerini tatmanızı bekliyoruz!" dedi.

Ebu Ubeyde, gerçekleştirdiği sesli ve görüntülü konuşmada İşgalci rejimin, yenilgi nedeniyle yaşadığı büyük acılarını hazmedemeyerek sivillere yönelik saldırı ve katliamlar gerçekleştirdiğine işaret eden Ebu Ubeyde, "Kara işgali tehditlerini her gün tekrarlayan düşmana sesleniyorum: Yeni ölüm türlerini tatmanızı bekliyoruz!" ifadesine dikkat çekti.

Ebu Ubeyde, birkaç gün önce denizden Zikim Sahili'ne sızan Kassam Tugayları'nın "kurbağa adamlarından 10 mücahidi öldürdüğünü" iddia eden işgal ordusunun yalanlarını ortaya çıkararak, işgali denizden gizlice geçen ve dehşete düşüren direniş gücünün sadece üç mücahit olduğunu vurguladı.

7 Ekim'de direnişin Gazze'yi çevreleyen yerleşimlere yönelik operasyonuna ilişkin yeni ayrıntıları açıklayan Ebu Ubeyde, "Allah’ın yardımı ile bir savaşçımızın 3 aracı imha ettiğini, içindekileri öldürüp yaraladığını, düşmanın da bir ordunun önünden kaçar gibi onun önünden kaçtığını gördük." dedi.

Ebu Ubeyde, Gazze'deki direnişin "Arap yöneticilere Gazzeli çocukları veya kutsal mekânları savunmak için ordularını seferber etmeleri" çağrısında bulunmadığını, direnişin bu işgali ortadan kaldırma görevini üstlendiğini vurgulayarak, Filistinlilere çağrıda bulundu.  Ebu Ubeyde, "Ulusun onurlu insanları, bu savaşı 'ulusun tarihinde belirleyici bir savaş' olarak değerlendirsinler." diye ekledi.

Kassam Tugayları'nın askeri sözcüsü, direnişin elindeki işgal mahkûmları dosyasıyla ilgili olarak, işgalin mahkûmlarla ilgili son müzakereleri ertelediğine dikkat çekerek, işgalin acımasız bombardımanının yaklaşık 50 kişinin ölümüne yol açtığını ortaya koydu.

Ebu Ubeyde, direnişin elindeki çok sayıda işgal esirinin, "hapishanelerdeki tüm Filistinli tutukluların serbest bırakılmasının bedeli olduğunu" vurgulayarak şunu ekledi: "Düşman esirler dosyasını bir an önce bitirmek istiyorsa biz hazırız ve eğer o, dosyayı bölmek için bir yol istiyorsa biz buna da hazırız."

Bu haberler de ilginizi çekebilir