• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
Trump'tan skandal sözler!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Donald Trump, Cumartesi günü Cumhuriyetçi Yahudi kongresinde yaptığı konuşmada, yeniden seçilmesi halinde çoğunluğu Müslüman olan çok sayıda ülkeyi hedef alan seyahat yasağının yeniden uygulanacağına söz verdi.  Trump, Cumhuriyetçi Yahudi Koalisyonu'nun yıllık zirvesine katılan izleyicilere 'Radikal İslamcı teröristleri ülkemizden uzak tutacağız. Seyahat yasağını hatırlıyor musun? İlk gün seyahat yasağımızı geri getireceğim' dedi.

Aksa Tufanı'na ilişkin konuşan Trump, "Bu barbarca eylemlerden etkilenen her israilli ve her Amerikalının yanındayız. 4 yıl boyunca hiçbir problemimiz yoktu. Bu düşünülemezdi. Eğer bir damla Amerikan kanı dökerseniz, biz de sizin kanınızı litrelerce akıtırız" ifadelerini kullandı.

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarının "medeniyetle vahşilik, ahlakla ahlaksızlık ve iyiyle kötü arasında bir savaş" olduğunu öne süren Trump "Bu çatışmada kaybedilen her yaşamın sorumluluğu sadece ve sadece Hamas'ın omuzlarındadır. Savaş başlatmayacağız ama barıştan önce savaşların bitirilmesi gerekiyor. III. Dünya Savaşı'nı durduracağım. Gücümüzle barışı sağlayacağız." şeklinde konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir