• DOLAR 32.202
  • EURO 35.107
  • ALTIN 2430.959
  • ...
Vatandaşlar duygularını "Filistin Hatıra Defterine" yazdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanlığı tarafından kurulan resim sergisi ve "Filistin Hatıra Defteri" ile işgallerin ve zulümlerin hafızalarda canlı kalması sağlanıyor.

Adıyaman Demokrasi parkında açılan "Filistin Hatıra Defteri" hakkında açıklamalarda bulunan HÜDA PAR il Başkanı Mustafa Yetiş, Filistin'de işlenen katliamların unutulmaması ve işgalci siyonistlerin lanetle anılması için anı defteri açtıklarını söyledi.

Yetiş konuya dair yaptığı açıklamada, "Siyonistlerin Gazze'ye saldırısı yirmi ikinci güne girdi. Filistin'de yaşanan vahşeti gözler önüne serebilmek adına Adıyaman il Başkanlığı olarak il merkezinde resim sergisi açtık. Resim sergisini yanında "Filistin Hatıra Defteri" de açtık. Vatandaşlarımız Filistin ve Kudüs ile ilgili duygu ve düşüncelerini yazarak paylaşıyoruz. Belki bununla çok fazla bir şey elde edemeyiz ama duygularımızı dökmek adına burada hatıra defterimizi açtık. Bütün vatandaşlarımızı gelip duygularını yazmalarını istiyoruz. Gazze'de Mücahitler başarıya ulaştığında bizim açımızdan hatıralarımız olacak. Yazılanlar, ileride gelecek nesiller içi de tarihi bir anekdot olarak kalacak."  ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 













Bu haberler de ilginizi çekebilir