• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Görev yaptığı cami önünde saldırıya uğradı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Kabasakal Paşa Camii İmam Hatibi Mustafa Bulut henüz bilinmeyen bir nedenle görev yaptığı cami önünde bıçaklı saldırıya uğradı.

Bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralanan Bulut, Abdulkadir Yüksel Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ameliyata alınan İmam Hatip Bulut, ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesine alındı.

Konuyla ilgili bir paylaşımda bulunan Mil-Diyanetsen Gaziantep Şubesi, saldırıyı kınayarak sorumluların yakalanmasını ve hak ettikleri cezayı almalarını istedi.

Aynı zamanda Mil-Diyanetsen Gaziantep Şahinbey İlçe Başkanı da olan Bulut için yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Şahinbey Kabasakal Paşa Camii İmam Hatibi ve Mil-Diyanetsen Gaziantep Şahinbey İlçe Başkanı Sayın Mustafa Bulut hocamız görev yaptığı cami önünde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralanmıştır. Hocamız, Abdulkadir Yüksel Hastanesi'nde geçirdiği ameliyat sonucu şu anda yoğun bakımda tutulmaktadır. İnşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur. Sizlerden dua bekliyoruz. Mihrabta aşk ile görev yapan fedakâr hocamıza yapılan bu saldırıyı kınıyoruz ve sorumluların yakalanıp hak ettikleri cezayı almalarını istiyoruz." (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir