• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bitlis'te SODES bilgilendirme toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS-Bitlis Kültür Merkezi'nde 2013-2104 yılı Sosyal Destek Programı (SODES) bilgilendirme toplantısı yapıldı. Düzenlenen toplantıda katılımcılara açıklamalarda bulunan Bitlis Valiliği Projeler Koordinasyon Merkezi Ofis Sorumlusu Veysi Oruk, "Bu yıl kentte proje bütçesinde 150 bin liralık bir artış sağladık. Bitlis 2010 yılından bu yana proje bütçesini hiç bitirmeyen nadir illerden biridir.

2010 yılından bu yana biz hiç SODES kaynağımızı eksiltmeden üzerine koyarak destek almaya devam ediyoruz. Bu anlamda nadir iller arasındayız. Başarılı olduğumuza inanıyoruz. Bu başarı bizim başarımız değil projeyi yürütenlerin başarısıdır. Mart döneminde SODES projelerinin başvuru dönemi oluyor. Biz aldığımız başvuruları değerlendirip Ankara'ya gönderiyoruz. Ankara'da kabul edilen projelerle ilgili de sözleşmelerini imzalıyoruz.

Bu yıl birçok başarılı projelerimiz Ankara da kabul edildi. Kabul edilen projelerin ilk ödemelerini vermeye başlayacağız. Projeleri yürütürken bazı sıkıntılarla karşılaşıyoruz. Bu sıkıntılarımızı tespit ederek gidermeye çalışacağız" dedi.

Proje toplantısı katılım sağlayan proje koordinatörleri ve STK temsilcilerinin sorularıyla devam etti.(Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir