• DOLAR 32.673
  • EURO 35.408
  • ALTIN 2510.011
  • ...
Adıyamanlılar, Filistinli Müslümanlara yönelik yapılan katliamları tel'in etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR'ın çağrısı üzerine Adıyaman'da bir araya gelen partililer ve vatandaşlar, siyonist işgal rejiminin yaptığı katliamlara tepki göstererek, işgal rejimini tel'in etti.  

Programda, önce sala  ardından Fetih suresi okundu.

İşgal rejiminin Filistin topraklarında haftalardır sürdürdüğü katliamlar devam ederken, bu akşam başlattığı yoğun saldırıya tepki gösteren HÜDA PAR'ın çağrısı sonrası  meydana toplanan vatandaşlar adına açıklama yapan HÜDA PAR Adıyaman il Başkanı Mustafa Yetiş, Türkiye'nin saldırılar karşısında Kürecik ve İncirlik üslerini kapatılması çağısında bulundu.

Yetiş açıklamasında, "Gazze’de soykırım var. Gazze’de insanlık öldürülüyor. Siyonist terör şebekesi dünyanın tepkisizliğinden aldığı cesaretle saldırılarının şiddetini artırıyor. Suyun, elektriğin ve iletişimin olmadığı Gazze'nin dünya ile irtibatı kesildi. Müslüman ülkelerin liderleri artık somut atmalıdır. Kınamaktan öteye geçmelidir. Gazze'de bebekler çocuklar, anneler ölüyor. Dünya sessizliğini koruyor. " dedi.

Basın açıklamasının ardından Filistinliler için yapılan duada, zalimlerin kahrolması ve mazlumların galip gelmesi için yüce Allah'a yakarışta bulunuldu.   (İLKHA)

 













Bu haberler de ilginizi çekebilir