• DOLAR 32.718
  • EURO 35.482
  • ALTIN 2489.242
  • ...
Hahamlar ve Papazlar İslam'a karşı ağız birliği etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Haham Meir Mazuz katıldığı bir televizyon programında Gazzeliler için “İnsanlarla uğraşıyor olsaydık Gazze'ye insani yardım gönderirdik ama hayvanlarla uğraşıyoruz, ne yapacağız? Sadece bize zarar vermek istiyorlar." dedi.

Siyonist rejimin sözde Savunma Bakanı da daha önce benzer bir yorumda bulunmuştu. Filistinlilere "hayvan" benzetmesinde bulunan Yoav Gallant, "İnsansı hayvanlarla savaşıyoruz ve ona göre hareket edeceğiz." demişti.

Bu sözler, Hitler'in Yahudi'ler için çektirdiği ve onları hamam böcekleriyle kıyaslayan belgeselini akıllara getirdi. Yahudiler sapacakları soykırım öncesi Hitler'in taktiklerini kullanıyorlar.

HAGEE PAPAZLARI

Öte yandan ABD'de "Hagee Papazları" isimli Evanjelik papaz topluluğu, ABD'li birçok siyasinin katılımıyla siyonist rejimin planladığı soykırım için destek gecesi düzenledi.

Hagee Papazları'nın internet sitesinde yer alan habere göre, 22 Ekim'de Teksas'ta bir kilisede düzenlenen geceye, ABD'nin eski Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Cumhuriyetçi Teksas Senatörü Ted Cruz, Arkansas Senatörü Tom Cotton, Temsilciler Meclisi Üyesi Tom Emmer ve İsrail'in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Gilad Erdan katıldı.

"AMERİKA KOLLARINI SIVAMALI"
Hagee Papazları Kurucusu John Hagee, gecede yaptığı konuşmada, "Ortada tek devletli bir çözüm var. Bugün de İsrail, yarın da İsrail. Amerika kollarını sıvamalı ve İran'a, İsrail'e yaptıklarından dolayı gününü göstermeli." ifadesini kullandı.

Siyonist vahşilerle ile ilgili İncil'den örnekler veren Hagee, "İsrail, Amerika'nın Orta Doğu'daki tek gerçek dostu. İsrail, Tanrı'nın göz bebeğidir." dedi.

Hagee, Yahudi halkının "seçilmiş" olduğunu savunarak, "İsrail'i kutsal saymayı bıraktığımız gün, Tanrı da ABD'yi kutsamayı bırakır." diye konuştu.

Kudüs için de Hagee, "Tanrı, Kudüs'te yaşıyor. Mesih geldiğinde, Washington'a, Berlin'e, BM'ye gelmeyecek. Doğrudan Kudüs'e gidecek, ayaklarını Zeytin Dağı'na basacak ve kutsal hükümdarlığını kuracak." ifadelerini kullandı.

Pompeo da konuşmasında, "Tüm dünya, Yahudi dostlarımızın yalnız olmadığını bilmeli. Hristiyanlar olarak, antisemitizmi reddetmek bizim anlayışımızın merkezinde yer alıyor." iddiasında bulundu.

Etkinlikte, siyonist rejim için için 2,9 milyon dolar bağış toplandı.

Kaynak: Haber7

Bu haberler de ilginizi çekebilir