• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
HAKSİAD'dan Gazeteciler Cemiyetine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmud Arda ve Sekreter Ali Yıldırım tarafından karşılanan Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD) Bingöl İl Temsilcisi Abdullah Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, HAKSİAD’ın faaliyetleri hakkında bilgi verip güncel konularla ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Bingöl basının demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde ifa ettiği hizmet zorlukları nedeniyle gazetecilerin her türlü takdiri hak ettiğini belirten Kaya, "Basınımız zor ve özveri isteyen önemli işlere imza atıyor. Tarafsız duruşları ve mesleklerine olan sevgileri nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz. İlimizin kalkınması ve sosyo ekonomik olarak gelişmesi amacıyla Kamu Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ile bu işin önemli bir ayağı olan gazeteci arkadaşlarımızla istişare yapıyoruz. İlimizdeki iş insanları ve üyelerimizle birlikte kentin kalkınması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Mahmud Arda ve Yönetimi’ne hüsnü kabulleri için teşekkür ediyoruz. Hep birlikte İlimizin kalkınması için çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmud Arda ise HAKSİAD İl Temsilcisi Abdullah Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne teşekkürlerini iletti.

Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi. (İLKHA)

 

 

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir