• DOLAR 32.788
  • EURO 35.16
  • ALTIN 2457.99
  • ...
Ankara’da Filistin’e destek etkinlikleri devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin gündemiyle çalışmalarına devam eden HÜDA PAR, genel merkez, il ve ilçe başkanlıkları düzeyinde birçok etkinlik yapıyor. 

HÜDA PAR Etimesgut İlçe Başkanlığı tarafından Etimesgut ilçesi Çarşı Cami önünde Filistin için etkinlik düzenleniyor. Saat 13.00’da başlayan etkinlikte Gazze'de yaşanan soykırıma dikkat çekmek için alanda fotoğraf sergisi açıldı. Program, Ankaralılar tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

Yapılan etkinlik ile ilgili HÜDA PAR Etimesgut İlçe Başkanı Osman Alpsoy "Bugün Ankara İl Başkanlığı olarak Etimesgut ilçemizde Çarşı Cami önündeyiz. Gazze ile alakalı bir resim sergimiz var. Filistin’deki zülüm bitene kadar etkinliklerimiz durmadan devam edecektir. Filistinli mücahitlerin başlatmış olduğu Aksa Tufanına destek vermek için işgal çetesinin yaptığı soykırıma, sistematik işkencelerine karşı durmak için buradayız. Filistin özgür olana kadar Aksa özgür olana kadar da etkinliklerimiz devam edecektir." dedi.

“İslam, bizim için her şeyin başında gelen büyük bir değer”

Resim sergisini ziyaret eden Ankaralılar, bu duyarlılığın bütün partiler tarafından yapılması gerektiğini söyledi.

HÜDA PAR’ın Filistin için açtığı resim sergisini çok iyi bulduğunu belirten Mürsel Uysal, “Ben bir Zafer Partiliyim ama HÜDA PAR’ın yaptıklarını her zaman destekliyorum. Biz de Türk’üz Türkçüyüz ama sadece milliyetçi olmak yetmiyor. İslam bizim için her şeyin başında gelen büyük bir değer. İslam dinini yaşatan ve her zaman yaşatmaya çalışan HÜDA PAR devletimiz ve milletimiz için çok güzel çalışmaları var. Hatta şu an diğer muhalif partilere baktığımız zaman hiçbir parti Filistin konusunda elini taşın altına koymuyor. Herkeste bir söylem var ama söz konusu icraata geldiği zaman herkes boş. Bu yüzden resim sergisi duyarlılık açısından çok güzel olmuş. Umarım bu tür çalışmalar; sadece resim sergisi duyarlılık açısından değil her zaman daha farklı şeylerle Filistin halkına; kardeşlerimiz için daha güzel şeyler umarım yapılır.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir