• DOLAR 32.68
  • EURO 35.229
  • ALTIN 2445.09
  • ...
Adanalı çocuklar: Filistinli kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şehid ve yaralılarının büyük çoğunluğunun kadın ile çocuklardan oluştuğu Filistin'de, yaşanan bu acı manzaraya şahit olan çocuklar İLKHA'ya duygularını paylaştı.

"Filistinliler için bileklik yapıp satmayı düşünüyorum"

Firdevs Özbay

"Filistin arkadaşlarımız, kardeşlerimiz için buraya geldim" diyen Firdevs Özbay, "Onlara yardım etmek için geldim. Onlara para yardımı yapıyorum, yardım ediyorum. Bugün de bunun için buradayım. Bileklik yardımı yapacağım. Bileklik yapıp satmayı düşünüyorum Filistinliler için. O parayla da yardıma muhtaç insanlara gönderi yapacağız." dedi.

"İçimiz acıyor"

Esma Betül Bahadır

Yaşanan zulme sessiz kalınmaması gerektiğini söyleyen Esma Betül Bahadır, "Filistin'de yaşanan zulme sessiz kalmamalıyız. Onlar için, buraya destek için geldik. İçimiz acıyor çünkü İsrail'in böyle bir şey yapmaması gerekiyor, hep böyle savaş açıyorlar." diye konuştu.

"israilin kötü bir şey yaptığını göstermek için buradayım"

Birgül Zeynep Erdem

İşgalci siyonistlerin yanlış yaptığını göstermek için mitingde bulunduğunu kaydeden Birgül Zeynep Erdem, "israilin yaptığı bu saldırıları protesto etmek için buradayım. Filistin'e çok kötü saldırı yapıyorlar, bu doğru değil. Filistinlerin de canları var, onlar da insanlar, onların da bir kalbi var. israili protesto edip onların kötü bir şey yaptığını göstermek için buradayım."

"Amerikayı da israili de lanetliyoruz"

Hifa Nur Dağtekin                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Fatma Zehra Kösedağ

"Adana'dan Ebu Ubeyde'ye selam olsun" ifadelerini kullanan Hifa Nur Dağtekin ve Fatma Zehra Kösedağ, "Filistinli kardeşlerimize destek olmak için buradayız. Onları çok seviyoruz, onları hiç yalnız bırakmayacağız. Joe Biden'i lanetliyoruz, Amerikayı lanetliyoruz ve israili de lanetliyoruz. Allah Filistinlilere yardım etsin." şeklinde konuştu.

"Filistin'e buradan selam gönderiyorum"

Ecrin Yıldız                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Medine Yıldız

Ecrin Yıldız ve Medine Yıldız, "Buraya Filistin'e destek olmak için geldim. israile lanet olsun diyoruz ve Filistin'e destek oluyoruz ve onları çok seviyoruz. Filistin'e buradan selam gönderiyorum. İnşallah, israili yenerler, israli lanetliyorum. Oraya yardımlar yavaş yavaş gidiyor. İnşallah daha da çok yardımcı olurlar. Buradan Filistin'e selamlarımı gönderiyorum." ifadelerini kaydetti.

İşgalci çetenin yaptığı katliamlara tepki gösteren çocuklar ve gençler ise şunları kaydetti:

"israil bombalarıyla, mazlumları şehit ediyor"

Yusuf Ayaydın

Yusuf Ayaydın, "Kardeşlerimizi, bizden küçük bebekleri bile israil bombalarıyla, oradaki mazlumları şehit ediyor. Etmeye de devam ediyor. Onun için Diyarbakır'da, Batman'da, Adana'da ve bütün Türkiye'de toplandılar. Bugün de Adana'da toplandık. Burada, kardeşlerimizin yanında olduğumuzu belirtmek için buraya geldim." dedi.

"israiller çok alçak"

Ramazan Sertaç Akbaş

Ramazan Sertaç Akbaş, "Ben, buraya Filistinli küçük kardeşlerimiz, bebekler ve siviller için yardım amaçlı geldim. İkinci olarak, buradaki duygu çok güzel ve bu duyguyu tatmak çok daha güzel. Benim ayağım incinmişti ama yine de buraya geldim. israiller çok alçak çünkü benden daha küçük kişileri öldürdüler ve çoğu da benden küçük." diyerek duygularını dile getirdi.

"Allah önce bunlara sessiz kalanları helak eder"

Sami Yusuf Yıldız

Sami Yusuf Yıldız, "israil bombalıyor, çok zor zamanlar geçiyor. Biz de boykot etmek için geldik. İnsanlar hep beraber buraya gelebilirler, dua edebilirler. Ellerini açıp sessiz kalmamaları lazım. Bunlara sessiz kalanlar, Allah ilk önce onları helak eder. Bunları bilin de öyle yaşayın!"

"Küçücük çocuklar ölüyor, parçalanıyor"

Emre Kanice, "Sessiz kalmamak için geldik. Sesimizi duyuralım diye geldik. Bombalıyorlar, küçücük çocuklar ölüyor, parçalanıyor ve bacakları kopuyor, yanıyor, eziyet çekiyorlar."

"Allah İsrail'e ülke diyenin belasını versin"

Muhammed Emir Yavuz, "Bugün, Filistinli kardeşlerimize manevi anlamda destek olmak için buradayız. Allah İsrail'e ülke diyenin belasını versin."

"Amerika ve israil'in mallarını almayı durduralım."

 

Nurettin Kasap

Nurettin Kasap, "Allah, onların (Filistinlilerin) yardımcısı olsun. Şu an, arkadaşlarımız onların mallarını yememeli. Amerika ve israilin mallarını, rica ediyorum şu alışverişlerinde dikkat etsinler ve almayı durduralım."

"Allah, Netanyahu ve Biden'i kahretsin, lanet etsin"

Ramazan Berat Yakut

Ramazan Berat Yakut, "Allah, Netanyahu ve Biden'i kahretsin, lanet etsin. Allah, onların bin türlü belalarını versin. Kahrolsunlar inşallah, Allah onları beter etsin. O kadar Müslüman'ı öldürüyorlar, lanet olsun onlara. Filistinli kardeşlerimiz için, onlara destek vermek için buradayım."

"Uyurken de dua ediyoruz"

Oğuzhan Hamza Salır

Oğuzhan Hamza Salır, "Filistinlilere destek için geldim. Onları seviyoruz. Üzülüyorum onlara, Allah onlara yardım etsin. Uyurken de dua ediyoruz, destekliyoruz." (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir